Izvor: pobjeda

Krstovići ponudili dva miliona eura za slobodu

Budimir i Marina Krstović ponudili su jemstvo od ukupno dva miliona eura kako bi se od optužbi za šverc droge branili sa slobode, potvrdio je advokat Dragoljub Đukanović.
Krstovići ponudili dva miliona eura za slobodu

“Budimir i Marina su ponudili po milion eura jemstva i taj proces je u toku”, precizirao je advokat Đukanović.

Krstovići se nalaze u pritvoru od kraja avgusta prošle godine nakon što je policija u u njihovom magacinu u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice pronašla i zaplijenila 1.206 kilograma kokaina.

Marina i Budimir Krstović su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom i policji ponudili saradnju i pomoć u rasvjetljavanju ovog slučaja.

Odbrana Krstovića je tužilaštvu predala dokument koji je izdao direktor luke Bolivar iz koje je krenula pošiljka sa bananama i u kome se navodi da je kontejner koji je krenuo prema Crnoj Gori prošao sve neophodne provjere i da na njemu nije bilo droge.

Banane su utovarene na MSC Katya koji je iz luke Bolivar krenuo prema Panami. Za sada nije poznato da li su kontejneri sa bananama iz Paname nastavile transport brodom Katya prema Malti ili su pretovarene na neki drugi teretnjak. Ono što je za sada poznato da je brod Charlotte iz italijanske luke Đoja Tauro preuzeo kontejnere sa naručenim bananama i prevezao ih do Luke Bar.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


VojoS

A od kojih aktivnosti su zaradili dva miliona?!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Na provjeri likvidnost firmi koje su garantovale za Petra Lazovića

Đukanoviću i Rovčaninu ordeni od Joanikija zbog milionskih ulaganja u Crkvu Srbije

Tomović: Sve je prošlo kroz desetine nivoa, dok se mapa završila

Vlast i dalje ćuti: Monstruozne uvrede Šešelja na račun Vuksanović Stanković