Lazić oslobođen optužbe za pokušaj ubistva

Vijeće Višeg suda u Bijelom Polju kojim predsjedava sudija Dragan Mrdak oslobodilo je od optužbe Ljubomira Lazića iz Beograda zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja, jer nije dokazano da je učinio krivična djela stavljena mu na teret.
Lazić oslobođen optužbe za pokušaj ubistva

Prema Laziću je ukinut pritvor a troškovi postupka padaju na teret budžeta Crne Gore ,stim što će o troškovima za branioce okrivljenog ,sud odluciti posebnim rješenjem.

Lazić se teretio da je 13.avgusta 2018. godine oko 23 sati u blizini porodične kuće sada pokojnog Elvisa Ćatovića u bjelopoljjskom naselju Potkrajci, sa umišljajem pokušao da liši života Ćatovića.

-Na način što je iz pištolja nepoznate marke i kalibra ispalio više metaka u pravcu Ćatovića od kojih ga je jedan projektil pogodio u predjelu nadlaktice lijeve ruke nanijevši mu laku tjelesnu povredu, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu – navodi se u optužnici.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

DVIJE DECENIJE OD UVOĐENJA EURA: Istorijska odluka koja nas je sačuvala od finansijske nestabilnosti

Pronađena velika količina oružja u kući Medenica

ODT CETINJE OTVORILO ISTRAGU PROTIV POLICAJCA: Koristili gumene metke, pucali po građanima koji su se udaljavali, krivotvorili izvještaje o upotrebi hemijskih sredstava…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Od Abazovićeve odbrane Sinjajevine do Adžićeve vojne vježbe

Konjević: Laž uvijek ispliva, u slučaju Abazovića to je skoro svakodnevno

Bjelopoljac prijavio sudiju: Prijetio mi je pred cijelom sudnicom, ovo nema nigdje u svijetu

Raonićeva nepristojna ponuda