Na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić, porijeklom iz Crne Gore, vlasnik lokala Ritual

Vlasnik kafića Ritual na Novom Beogradu u Bloku 44,Luka Žižić (37), ubijen je sinoć kada mu je prišao maskirani ubica i ispalio više hitaca u grudi i glavu, a sigurnosne kamere snimile su ubicu. Žižić je rodom iz sela Miloševići kod Šavnika, gdje će 1. maja biti sahranjen.
Na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić, porijeklom iz Crne Gore, vlasnik lokala Ritual

Žižić je rodom iz sela Miloševići kod Šavnika, gdje će 1. maja biti sahranjen.

Srpski mediji pišu da su svi raspoloživi kapaciteti Policijske uprave za Beograd angažovani na pronalaženju i hapšenj ubice, koji je nakon ubistva naočigled prijatelja i brata Žižića pobjegao.

Policija i dalje traga za ubicom, svjedoci zločina ubicu su opisali kao muškarca starog oko 35 godina, visine oko 180 centimetara, sa bradom na licu.

Prema navodima srspkih medija ubistvu je prethodila svađa.

Za sada nepoznata osoba pucala je iz pištolja u Luku, ispalivši u njega šest metaka. Gosti lokala su odmah istrčali napolje i počeli panično da bježe.

Novosti pišu pozivajući se na nezvanična saznanja Žižić ubijen je pred bratom. Prema svjedočenju očevidaca, ubica, koji je bio obučen u radničko odjelo, odnosno imao na sebi fluorescentni prsluk, ušao je u lokal i pitao gdje je toalet. Zatim je izvadio pištolj i pucao Žižiću u glavu, koji je sjedio sa društvom.

Ubica je nakon zločina ostavio svoj DNK-a trag i radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

“Osumnjičeni je ostavio otiske na pištolju i rukavicama, ali ima njegovih tragova krvi na mjestu ubistva. Pronađena je njegova masku, ali i kačket”, piše Blic.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Mujović: Energetski subjekti da kažu na šta troše novac

Tivat: Uhapšen državljanin Srbije zbog teškog ubistva u pokušaju

Adžić na Osnivačkom kongresu CEP: Ne pristajemo na vazalan položaj Crne Gore

Dres i ovacije za Džastina Kobsa u “Morači”