Oduzeti puška i pištolj kojima su povrijeđene dvije osobe

Podgorička policija je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, oduzela dva pištolj i vazdušnu pušku.
Oduzeti puška i pištolj kojima su povrijeđene dvije osobe

Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica juče su u Golubovcima kontrolisali S.K. (44) kod kojeg su pronašli i odluzeli pištolj marke „CZ Shadow 2” cal. 9 mm.

S.K. je prethodno učestvovao u tuči i tom prilikom oštećenom B.M. pištoljem zadao udarce u predjelu glave.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, policija je po saznanju za događaja u kojem je maloljetni E.A. (14) zadobio povrede u predjelu glave usljed dejstva projektila od vazdušne puške, preduzela niz radnji, te pronašla lokaciju gdje se događaj desio te identifikovali tri osobe, S.B. (25), E.Š. (22) i A.Š. (15).

Pripadnici policije su tom prilikom kod S.B. pronašli i oduzeli vazdušnu pušku kalibra 4.5 mm. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici – navedeno je u saopštenju.

Od svih osba su prikupljena obavještenja na okolnosti predmetnog događaja i, kako su rekli u policiji, u toku su dalje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

BURIĆ: Abazović pokušava da se umiješa u nadležnosti tužilaštava, javnost da ne podliježe populističkim tvrdnjama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vuković najavio krivične zbog rušenje fasade kuće Vujovića

Pet predmeta zbog ratnih zločina protiv civila

Saobraćajna nesreća na putu Podgorica – Nikšić: Jedna osoba poginula, četiri povrijeđene

Na zvaničnim ceremonijama i “lažni crnogorski princ”