Izvor: kurir.rs

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MRDAKA u Nikšiću! Rođak MARKA MILJKOVIĆA, HTIO DA BJEŽI U JUŽNU AMERIKU?!

Nemanja Kaurin (37) za kojim je bila raspisana crvena Interpolova potjernica zbog ubistva u Nikšiću uhapšen je u Zemunu.
OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MRDAKA u Nikšiću! Rođak MARKA MILJKOVIĆA, HTIO DA BJEŽI U JUŽNU AMERIKU?!

mup srbija

Kaurin je uhapšen na osnovu operativnih saznanja do kojih je došla Bezbjednosno informativna agencija u koordinisanoj akciji Odjeljenja za suzbijanje imovinskih delikata i Odjeljenja za posebne akcije beogradske kriminalističke policije.

Prethodno se prezivao Miljković, a prezime je navodne promijenio da bi se lakše krio od policije i pravosudnih organa. Nemanja Kaurin je inače prema informacijama Pinka u rodbinskoj vezi sa Markom Miljkovićem koji je najbliži saradnik Veljka Belivuka.

Kaurin je osumnjičen da je 20. oktobra prošle godine u Nikšiću, sa više saizvršilaca, izvršio razbojništvo, prilikom čega je na radnom mjestu poginuo radnik firme osiguranja “Security guard Montenegro’ Ljubiša Mrdak.

Iz Uprave policije Crne Gore naveli su da slijedi komunikacija nadležnih ministarstava pravde obje države u okviru postupka izručenja. Ranije je u Beogradu uhapšen i još jedan od osumnjičenih za ubistvo Ljubiše Mrdaka, banjalučanin Srđan Svjetlanović.

Za ovu pljačku su još osumnjičeni Petar Zolak (33) iz Laktaša i Stojan Albijanić (27) iz Bileće, Mitar Knežević (40) iz Nikšića, Stefan Regojević (33) iz Banje Luke, koji su u pritvoru.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

KOLIKO ĆE GRAĐANI ČEKATI DEBLOKADU INSTITUCIJA: Potrebno vrijeme za formiranje novih ministarstava, rebalans budžeta, sistemtizacije radnih mjesta…

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

Od osam zakona planiranih programom pristupanja, Vladi nije predložen nijedan

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

KRIV JE NIKOLAIDIS ANDREJ

Nikšićanka ranila muža nožem pa ga odvezla u bolnicu

Policija potvrdila navode Radunovića: Prvi poziv upućen u 15 sati i 22 minuta

Zbog vrijeđanja i drskog ponašanja Rosandić će prekršajno odgovarati