Izvor: RTCG

Šavnik: Krivična prijava protiv člana odbora, Aleksić: Glasač nije iz našeg grada 

Policija u Šavniku je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Pljevljima, podnijela krivičnu prijavu protiv člana odbora Đorđa Aleksića zbog povrede prava glasanja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
Šavnik: Krivična prijava protiv člana odbora, Aleksić: Glasač nije iz našeg grada 

Izvor: RTCG

Na izbornom mjestu broj 1 u Šavniku član komisije iz koalicije “Za budućnost Šavnika” nije dozvolio prvom biraču da glasa. Navodno, razlog je taj što član komisije Aleksić Đorđije nije prepoznao osobu sa biračkog spiska koja je pristupila da glasa.

“Ja sam ovog birača vratio iz razloga jer nije iz našeg grada. Nas iz Šavnika ima po Crnoj Gori sigurno, 5,6 hiljada. neka dođe neko ko ima korijen odavde. Oni doveli iz Nikšića, Župe, Danilovgrada i ne znam iz kojih gradova uz Crne Gore”, kazao je Aleksić. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

AVGUSTOVSKI POBJEDNICI BI DA “OSVJEŽE” I ŠAVNIK: Doselili se i nosioci lista, 300 novih glasova za osam mandata, koliko im nedostaje da stignu DPS

MANS: Rebalansom budžeta Vlada briše ulaganja u bolnice i škole

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Službeni list: Zeta od danas zvanično opština

Crna Gora izručuje najtraženije bjegunce s FBI liste SAD-u

Šavnik: 30. oktobra se ponovo glasa na pet biračkih mjesta

UŽIVO Izbori u Šavniku: Zatvorena tri biračka mjesta, glasanja na tim mjestima će biti ponovljeno