Policija pretresala bivšeg oficira VCG Zvicera, tražili oružje i eksplozivne naprave; Zvicer: Nekad će neko odgovarati za ovaj stres koji mi porodica preživljava

Bivši oficir Vojske Crne Gore Bojan Zvicer pretresan je danas popodne od strane policije, potvrđeno je portalu Standard. Kako saznajemo on je nakon pretresa odveden u policiju gdje je nakon kraćeg zadržavanja pušten.
Policija pretresala bivšeg oficira VCG Zvicera, tražili oružje i eksplozivne naprave; Zvicer: Nekad će neko odgovarati za ovaj stres koji mi porodica preživljava

Bojan Zvicer

Zvicer je u svojoj objavi na Fejsbuku naveo da su policajci tražili oružje i eksplozivne naprave i da su ga nakon što su sačinili operativni izvještaj pustili.

“Dobro je pušten sam.Uzeli su mi izjavu i sačinili operativni izvjšetaj. Uzeli otiske prstiju, dlanova i fotografisali me. Nekad neđe će neko odgovarati za ovo što mi stres preživljavaju žena i dijete”, napisao je on na Fejsbuku.

Podsjećamo Nikšićanin Bojan Zvicer, vodnik I klase na dužnosti u Centru za obuku u Vojci Crne Gore, dobio je otkaz početkom marta ove godine.

U rješenju koje je potpisala tadašnja ministarka odbrane Olivera Injac navodi se da je otkaz donijet zbog utvrđivanja da postoje bezbjednosne smetnje “uz nečastan otpust”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

2 komentara


Pomoracnkcg

Bojana vratite na posao ~što ne uhapsite onog koji je kao ruski i srbijanski agent slao podatke sa NATO vježbe i proćeran sa vježbe a poštenije bi vam bilo da uhapsite oliveru injac i njenog kućnog ljubimca zastavnika koji je takođe vraćen sa vježbe NATOa na kosovu

Odgovori
Srbijanac

Ti ga proćeraj junačino.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Tamari Zvicer blokirana isplata skoro 133.500 eura zbog fingiranja prodaje stana

Odbijanje aneksa za skraćeno radno vrijeme ne povlači otkaz

SIMOVIĆ-ZVICER: Hapšenje bivših i sadašnjih predsjednika sudova izazov za cjelokupno pravosuđe

Odluka Vlade: Ovo su novi državni sekretari

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

VOLI ONLINE SHOP: Voli me brzo žurim, počeli su popusti!

Marović: Sporno je mijenjati Ustav zakonom

RELAKSIRAN TEHNIČKI MANDAT VLADE: Ni premijerskog sata, ni pitanja za ministre

Mitrić: Ustav Crne Gore bačen pod noge, trebalo bi da je sud u Strazburu sada nadležan