Policija rasvijetlila 8 krađa, procesuirano šest osoba

Pripadnici Uprave policije u Podgorici su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavnju imovinskih delikata, rasvijetlili pet teških krađa i tri krađe, te zbog tih djela nadležnom tužilaštvu procesuirali šest osoba.
Policija rasvijetlila 8 krađa, procesuirano šest osoba

Ilustracija

Zbog teške krađe izvršene na štetu jednog restorana slobode je lišen maloljetni B.L. (17). On je, kako se sumnja, sa još jednim licem, upotrebom podesnog sredstva provalio u restoran i iz njegove unutrašnjosti otuđio dvije kase u kojima se nalazilo 8.000 eura.

M.J. (33) se tereti za dvije teške krađe i on je lišen slobode. Sumnja se da je ova djela izvršio 12. i 15. oktobra na štetu jednog poslovnog objekta i jednog fizičkog lica. Iz poslovnog objekta i iz vozila fizičkog lica osumnjičeni je otuđio različite mašine i alate za rad.

Policija je uhapsila i H.A. (26) koji se sumnjiči da je izvršio tešku krađu na način što je iz porodičnog dvorišta otuđio djelove kazana za rakiju.

B.Đ. (49) se sumnjiči da je počinio dvije krađe, zbog kojih je lišen slobode, na način što je iz dva prodajna objekta otuđivao sportsku odjeću i obuću.

Zbog sumnje da je izvršio tešku krađu policija je lišila slobode V.V. (36). Sumnja se da je on u jednom tržnom centru od zaposlene otuđio mobilni telefon.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv M.R. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je on na štetu jednog pravnog lica upotrebom podesnog sredstva provalio u magacin i pokušao da otuđi aparat za varanje i naponski kabal, u čemu ga je spriječio radnik obezbeđenja i zadržao do dolaska službenika Uprave policije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ministarstvo zdravlja objavilo: Ovo su važeće mjere za praznike

U Podgorici zbog krađa uhapšeno 11 osoba

Borovinić Bojović donijela nove mjere: Građani mogu da se kreću do 22 časa

Ove mjere su na snazi od ponoći do 1. decembra

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Prve fotografije Boldvina nakon nesreće na snimanju filma

PETNJICA: Muž ubio suprugu i ranio ćerku, pa izvršio samoubistvo

Saslušan predsjednik Opštine Žabljak

KRIVOKAPIĆ BEZ ODGOVORA: Zašto se njegova kćerka srela sa bivšim šefom tajne službe Boškom Bojovićem