Uhapšen Plavljanin kod kojeg je živjela trinaestogodišnjakinja: Sumnja se da je silovao koristeći psihoaktivne supstance

Službenici Uprave policije su u Plavu, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, uhapsili U.M. (27) iz Plava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje i krivično djelo obljuba sa djetetom na štetu maloljetne ženske osobe.
Uhapšen Plavljanin kod kojeg je živjela trinaestogodišnjakinja: Sumnja se da je silovao koristeći psihoaktivne supstance

Podsjetimo, Standard je prvi objavio da nadležni organi ispituju slučaj pedofilije u Plavu, gdje je oženjeni muškarac i otac dvoje djece obljubio djevojčicu koja sada ima 13 godina, i odveo je u svoj dom kao svoju drugu ženu.

Iz policije je danas saopšteno da je U.M. je, kako se sumnja, 6. aprila 2020. godine izvršio krivično djelo silovanje na štetu ženske osobe koja je u tom trenutku imala 12 godina, na način što je upotrebom psihoaktivne supstance onesposobio djevojčicu i izvršio krivično djelo.

”Krivično djelo obljuba sa djetetom osumnjičeni je izvršio u julu 2021. godine na štetu iste djevojčice na način što je, kako se sumnja, prilikom susreta sa njom imao seksualne odnose iako je bio svjestan da oštećena djevojčica ima 13 godina i da je psihički i fizički nezrela.

Podsjećamo da je protiv U.M. prethodno podnijeta krivična prijava državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom”, navode iz Uprave policije.

Iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, za Standard je prije nedjelju dana saopšteno da je djevojčica i dalje u kući prijavljenog muškarca, te da očekuju spise predmeta koji su im upućeni iz plavskog Osnovnog tužilaštva, ali da se kroz policijske spise u koje su imali uvid moglo zaključiti da postoje kontradiktorne izjave učesnika ovog slučaja, te davanje izjave i demantovanje istih.

Istakli su da će angažovati sve postojeće službe i sva dokazna sredstva u pravcu rasvjetljavanja ovog slučaja.

VDT Bijelo Polje za Standard: Djevojčica iz Plava i dalje kod muškarca koji je prijavljen za obljubu, u policijskim spisima kontradiktorne izjave

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SVE SA CETINJA: Policija se pozdravlja sa građanima, sukob građana i policije, protesti, blokada puta prema Podgorici i Budvi, oklopna vozila…(FOTO I VIDEO)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Drecun za Standard: Zima će biti oštra, nekome kao žilet, nekome kao nož, a malom broju srećnih dobitnika, kao lopta

Uhapšen Mojkovčanin (80) zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje prema djevojčici

U Kotoru uhapšen državljanin Srbije: Željko Popović osumnjičen za silovanje Bjeloruskinje

Zbog pašenoga Bata Carevića Budva bez načelnika policije godinu dana: Terzića za šefa predložio ministar Adžić