Pravoslavno bratstvo ‘Stupovi’ negira navode da je Mitar Knežević njihov član

Pravoslavnom bratstvu 'Stupovi’ demantovalo je navode da je Mitar Knežević, koji je priveden danas u Herceg Novom zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću, tokom koje je ubijen radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, član Bratstva.
Pravoslavno bratstvo ‘Stupovi’ negira navode da je Mitar Knežević njihov član

Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

Dakle, netačni su navodi da je Mitar Knežević član Bratstva “Stupovi”. U prilog tome ide činjenica da on ne posjeduje člansku kartu, kao što nije ni učestvovao u humanitarnim akcijama koje sprovodi naše Bratstvo, niti bilo kakvu drugu činjenicu koja ga može povezati sa Bratstvom.

S obzirom na to da je takve naše tvrdnje i javnu objavu nužno potkrijepiti dokazima, koji govore u prilog vjerodostojnosti i tačnosti navedene, naše informacije, dužnost nam je reagujemo i ukažemo na neprofesionalnost i očiglednu neobjektivnost prilikom objave navedenog teksta. Poštujući pretpostavku nevinosti svakog čovjeka, ne ulazeći u to da li je okrivljeni umiješan u tragediju koja se dogodila, mi kao bratstvo demantujemo tvrdnje medija da je isti Mitar Knežević član našeg bratstva.

Jedina istina je, da je tragično preminuli Ljubiša Mrdak bio član bratstva “Stupovi”, čime se ponosimo. Davanjem krvi svima kojima je to bilo potrebno i učešćem u humanitarnim akcijama bratstva, Ljubiša Mrdak je ostavio trag i Hristoliki primjer stradanja i ljubavi u našem Bratstvu, na kojim će principima ovo bratstvo istrajavati dok postoji.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

PRIVEDEN DRUGI OSUMNJIČENI ZA PLJAČKU U NIKŠIĆU: Knežević član bratstva Stupovi, učesnik litija

VIDEO Uhapšeni Albijanić često bio u Nikšiću, član bratstva “Srpska čast” i učesnik litija

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Borilović prije pola godine napao kolegu, presuda za nanogicu nije postala pravosnažna

Radunović: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir, molim vas

Potresne riječi Miloša Martinovića kojima se oprostio od svoje porodice: Moji anđeli, dolazim brzo kod vas, čekajte me i volim vas

Bratstvo Borilović duboko žali zbog bezumnog akta