Pripadnici granične policije Bar spasili život državljaninu Srbije koji je doživio infarkt dok je plovio čamcem kod Čanja

Službenicima SGP II Bar, odnosno posadi policijskog čamca, u uvali Kraljičina plaža kod Čanja u ponedeljak u 15.54 časova dobili su poziv da se na čamcu nalazi osoba kojoj je pozlilo i da se sumnja da je imala infarkt.
Pripadnici granične policije Bar spasili život državljaninu Srbije koji je doživio infarkt dok je plovio čamcem kod Čanja

Hitnom intervencijom SGP II Bar u 15.55 časova službenim plovilom B.S. (61) je transportovan do luke Bar, pri čemu je obaviještena i jedinica hitne medicinske pomoći DZ Bar sa zahtjevom da sačekaju na službenom vezu u Luci Bar.

U 17.02 sati policijski čamac pristao je u luku gdje su medicinski radnici Hitne pomoći Bar preuzeli pacijenta kojem je bila potrebna medicinska pomoć.

Naknadno, od člana uže porodice osobe kojoj je pružena pomoć, policija je obaviještena da je istom dijagnostikovan “infarkt” , da je, nakon ukazane prve pomoći u Opštoj Bolnici u Baru,  transportovan u KCCG u Podgorici gdje su mu daljom hospitalizacijom ugrađena 2 “stenta” te da se trenutno nalazi van životne opasnosti.

Član uže porodice od B.S. je iskazao veliku zahvalnost kako članovima posade patrolnog čamca, tako i svim pripadnicima Upravi Policije CG, koji su pravovremenim reagovanjem, B.S. vjerovatno spasili život.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

FOTO: U Tuzima otvorena jedinica hitne pomoći

Otvoren rekonstruisani centralni objekat Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici

Bolji svijet Vladimira Matijanića

Crna Gora dobila aparate za oživljavanje na javnim površinama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ĐENERO za STANDARD: Šteta koju je Abazović napravio ustavnom poretku Crne Gore nije lako popravljiva

Vuksanović-Stanković ministarki Marović: I vas je odlazeći premijer iskoristio

Adžić: Nijednom nismo demantovali Radunovića, bilo više poziva ka policiji

Dražljanin Holandije u parku u Tivtu silovao turistkinju iz Australije