PRONEVJERA NOVCA IZ CKB: Pavićević, Strugar i Niković na saslušanju u SDT – sumnja se da su 50 hiljada eura iznijeli u kešu, a 50 hiljada skinuli sa računa građana

Protiv dva službenika Crnogorske komercijalne banke Vlada Pavićevića i Milice Strugar i građanina Marka Nikovića podnijete su krivične prijave, zbog sumnje da su pronevjerili 100 hiljada eura, saznaje Standard. Prema našim informacijama, u toku je saslušanje ovih lica u Specijalnom državnom tužilaštvu.
PRONEVJERA NOVCA IZ CKB: Pavićević, Strugar i Niković na saslušanju u SDT – sumnja se da su 50 hiljada eura iznijeli u kešu, a 50 hiljada skinuli sa računa građana

Foto: CKB

Prema saznanjima portala Standard Pavićević, Strugar i Niković sumnjiče se da su pronevjereli 100 hiljada eura iz CKB banke.

Sagovornik Standarda blizak istrazi kazao je da se sumnja da su pronevjeru izvršili tako što su 50 hiljada eura iznijeli iz blagajne u kešu, a 50 hiljada skidali sa računa građana.

Nezvanično saznajemo da su ova lica tokom razgovora u policiji bila spremna da priznaju krivično djelo i da vrate novac.

Prema informacijama našeg portala, istragu vodi tužiteljka Zorica Milanović.

Kako nam je saopšteno, do ovih dokaza se došlo tokom vanredne kontrole blagajne, nakon otkrivanja slučaja od 14 miliona eura koje su službenici CKB skinuli sa računa oko 200 klijenata.

Kada je riječ o slučaju od 14 miliona, istragu vodi specijalni tužilac Saša Čađenović, a istražnje radnje još traju.

Prema našim saznanjima, i dalje je u toku prikupljanje dokaza jer iz CKB banke nisu dostavili svu dokumentaciju Specijalnom policijskom odjeljenju.

AFERA CKB: U SPO još nije stigla kompletna dokumentacija iz banke

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

IZA KULISA: Abazović hitno tražio kadrovske planove da bi masovno zapošljavao i u 2023. godini

PETROVIĆ ZA STANDARD: Ko su “kupci ljubavi” i zlostavljači u lancu maloljetničke prostitucije u Crnoj Gori?

Čelanović: Stop cenzuri u Kotoru

Udes na mostu Luča, ima povrijeđenih