Izvor: Pobjeda

Rogošiću pritvor do 30 dana

Aleksandru Rogošiću, koji je uhapšen u ponedjeljak ujutro nakon pokušaja da pobjegne od policajaca koji su došli da ga uhapse zbog sumnje da je pretukao sugrađanina Dražena Vojvodića, određen je pritvor do 30 dana. To je za Pobjedu potvrdio njegov branilac, advokat Srđan Radović.
Rogošiću pritvor do 30 dana

Ilustracija

Rogošića je saslušao sudija za istrage i donio rješenje o zadržavanju.

Osim Rogošića, uhapšeni su i Aleksandar Bokan, Vladan Rogošić i Jovan Nešković koji su pokušali da spriječe inspektore da uhapse Aleksandra Rogošića i oni će danas biti saslušani kod sudije za istrage.

Policija je ubrzo nakon informacije koju je dobila iz Urgentnog centra da je Vojvodić pretučen identifikovala i locirala Rogošića kao osumnjičenog.

Poslata je patrola na Zabjelo gdje se Rogošić zaključao u stanu i odbijao da otvori policajcima. Ubrzo nakon toga, kako se sumnja, Rogošić je obavijestio brata i dvojicu prijatelja da su mu policajci pred vratima, nakon čega su oni došli da mu pomognu u namjeri da izbjegne hapšenje.

Rogošić je u jednom trenutku pokušao da napadne policajce, ali su ga oni savladali i stavili lisice.

Aleksandar Rogošić tereti se za krivična djela nanošenje teških tjelesnih povreda i napad na službeno lice, dok se Vladan Rogošić, Aleksandar Bokan i Jovan Nešković terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Rogošić je poznat policiji, a u policijskim evidencijama vodi se kao bezbjednosno interesantna osoba, a hapšen je zbog nedozvoljenog držanja oružja. Kao bezbjednosno interesantna osoba u policijskim evidencijama označen je i Dražen Vojvodić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UHAPŠEN ROGOŠIĆ: Zabarakadirao se u stanu, pozvao drugove ispred zgrade da mu pomognu i napao policajce

“PREDSJEDNICE” PREMIJERNO U ZETSKOM DOMU: Trivijalne razglednice sna o sreći

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Političari žmure dok Crnoj Gori ”nestaju” stanovnici

Lekić kandidat za premijera po ukusu Moskve: Za njega je rezolucija o Ukrajini ratnohuškačka, smetala i mu zabrana preleta za Lavrova

Podgoričanin Dražen Vojvodić ranjen na putu ka Lovćenu

Vujačić: Postupci pojedinih političkih partija nanose štetu Crnoj Gori, samo široka, proevropska koalicija može vratiti zemlju na pravi put