STANDARD SAZNAJE: Svještenik pozajmio vozilo, pa ga prodao za 1200 eura

Podgoričanim P.M. prijavio je policiji da mu je svješteno lice Dragan Đurović, koji je bio podstanar u njegovoj kući, uzeo vozilo marke pasat koje zatim prodao za 1200 eura.
STANDARD SAZNAJE: Svještenik pozajmio vozilo, pa ga prodao za 1200 eura

Kako se navodi u prijavi u koju je Standard imao uvid događaj se odigrao 23. jula kada je Đurović koji je navodno kao svještenik radi u Manastir Ostrog, došao da pozajmi vozilo na jedan dan.

“Rekao sam mu da vozilo nije registrovano već godinu, na šta je on kazao da kad je u mantiji policija ga ne zaustavlja. Međutim istog dana me nazavo i rekao mi je da je imao saobraćajnu nezgodu sa mojim vozilom, te da će on popraviti štetu o svom trošku. Od tada Đurović nije više dolazio kod mene, niti boravio u stanu koji sam mu izdao”, kazao je policiji P.M.

Takođe je saopštio da je nedavno saznao da je Đurović istog dana, kada je uzeo vozilo, isto prodao D.M. vlasniku kafane u blizini Manastira Ostrog.

“Ja sam tog čovjeka kontaktirao i on mi je potvrdio da je vozilo kod njega, te da mu ga je Đurović prodao za 1200 eura”, naveo je P.M. u prijavi.

Prema saznanjim Standarda, osnovni državni tužilac u Podgorici je ocjenio da je počinjeno krivično djelo utaja, koje se goni po privatnoj osnovi.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

2 komentara


Naroz

To će pop od jedne plate da isplati i da mu ostane 50€. Obični popovi i u onoj Mićovićevoj i u onoj osnovanoj 2001. (čiji je osnivački akt potpisao izvjesni Pahomije), Nikšićkoj eparhiji, primaju 1250€! S obzirom na posao kojim se bavim, znam da je tako.
Jadna je ta zemlja u kojoj popovi imaju veće plate od ljekara i univerzitetskih profesora.

Odgovori
cikotickadjeku,

reljaksirano, rece nam premijer Dritanga, sve je to srpsko evo 800 god, nemojte se zaliti, sve je njihovo pa i amebe jer oni su ih izmislili samo nemogu obrisati da su 500 god Turcima gu*ice lizalii jezikom i njihovu djecu podizali

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Đurović: Mi nismo mala Ukrajina, niti želimo postati u bilo kom kontekstu bezbjednosno rizično područje

Smijenjen Aleksa Bečić

(FOTO I VIDEO) Skupština izglasala 43. Vladu Crne Gore; Abazović premijer

ĐUROVIĆ ZA STANDARD: Nezadovoljan sam odnosom države i investitora, CG treba da bude dio otvorenog sistema

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vujović: EU nikad do sad nije poslala tako oštru poruku da se povuče već usvojeni zakon

Konjević: Navodi u tekstu Mportala promašeni “pucanj u prazno”, Janko Laković ima moju punu podršku

Oštra poruka britanskog i njemačkog izaslanika vlastima: Odluke koje ste donijeli u Skupštini štete Crnoj Gori i njenim građanima, izbore održati što prije

Đeljošaj: Sudija Bečić mi već presudila, histerisala je kada je čula albanski u sudnici