Stefanović primljen u KCCG sa povredama od noža u predjelu vrata, Sojtarić uhapšen zbog pokušaja ubistva

Podgoričanin Stefan Stefanović, bezbjednosno interesantna osoba, dovedena je tokom noći u Klinički centar sa povredama zadobijenim od noža, nezvanično saznaje Standard. Policija je saopštila da je uhapsila Mirnes Sojtarića jer je nanijeo teške povrede Stefanovićevom prijatelju, dok se za osobom koja je njega povrijedila - Lazarom Bulatovićem još traga.
Stefanović primljen u KCCG sa povredama od noža u predjelu vrata, Sojtarić uhapšen zbog pokušaja ubistva

Ilustracija

Prema saznanjima Standarda Stefanović je ranjen sječivom u predjelu vrata, nakon čega je primljen u Ugrentni centar i operisan je.

“Inspektori su došli do saznanja da se Stefan Stefanović nalazio u društvu sa Markom Vukovićem, Nikolom Raičevićem  Milošem Radulovićem, u Ulici 13 jula u Podgorici kada su se Lazar Bulatović i Mirnes Sojtarić zaustavili vozilom marke BMW u njihovoj neposrednoj blizini. Nakon kraćeg verbalnog konflikta Bulatović je nožem nanio teške tjelesne povrede Stefanoviću u predjelu vrata, nakon čega je pobjegao”, saopštila je Uprava policije.

Potom je Mirnes Sojtarić sjeo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu Raičevića, Vukovića i Radulovića u namjeri da ih pregazi u čemu nije uspio u prvom navratu, pa je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se i krenuo prema Vukoviću, Raičeviću i Raduloviću.

“On je tada vozilom udario Nikolu Raičevića i teško ga povrijedio”, pojašnjavaju u policiji.

Mirnes Sojtarić se nakon toga vozilom velikom brzinom dao u bjekstvo i nedaleko od mjesta događaja sudario se sa drugim automobilom nakon čega je uhapšen.

Podgorička policija intenzivno radi na lociranju i hapšenju Lazara Bulatovića.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Eksplodirala bomba u Budvi, postavljena pored bankomata

Incident u centru Podgorice: Tuča vozača zbog saobraćanog nesporazuma

Tuča na autu putu, mladići se pesničili i jurili po promjetnoj saobraćajnici

Rakočević: Ni na jednom od poslova koji su od interesa za nacionalnu bezbjednost ne mogu raditi pravosnažno osuđivana lica