U Kotoru uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

Kotorska policija u kratkom roku identifikovala osobu koja je nanijela teške tjelesne povrede oštećenom licu u tom gradu.
U Kotoru uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

Uprava policije

Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 časova od strane medicinskog osoblja Hitne meidcinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljeno lice V.V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predjelu nadlaktice desne ruke.

Policija je obaviještena i da je ovo lice transportovano u Specijalnu bolnicu Vaso Ćuković u Risnu gdje je hospitalizovan, te je od strane ljekara konstatovano da je zadobio tešku tjelesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane, dubine od oko 10 cm.

”Kotorska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala počinioca ovoga djela, V.M. (33) iz Kotora, za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu V.V. na način što je 20. juna oko 00.15 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kotoru nožem nanio povredu oštećenom”, navodi se iz Uprave policije.

”V.M. je lišen slobode i priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku, koji mu je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju do 72 sata”, zaključuje se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Dvanaest osoba će krivično odgovarati: Krali iz apoteke, prodavali drogu, nanošenje teških tjelesnih povreda…

Budva: Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda uhapšen državljnain Kazahstana

Radulović: Još 25 svjetskih destinacija na Aerodromima, od kojih su nove Tel Aviv, Rijad, Jerevan, Prag, Poznanj, Paradubice, Kraljevo

Uhapšen maloljetnik zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

KO SU UHAPŠENI U BARU: Braća Janković i Peruničić preko aplikacije SKY pripremali krivično djelo?; Osumnjičeni pobjegao, ministar Adžić zadovoljan efikasnom borbom protiv kriminala!

VIDEO: Milanović pustio finsku premijerku da ga čeka, šetala salom i gledala umjetnine, njen izraz lica rekao je sve

PO NALOGU SDT: U Baru privedena trojica Škaljaraca, policija upotrebila oružje

RIČARD GIR sa 33 godine mlađom suprugom uživa na plaži! (FOTO)