U Podgorici zbog krađa uhapšeno 11 osoba

Podgorička policija tokom septembra je zbog krađa uhapsila 11 lica, od kojih su tri maloljetna, koja su uz krivične prijave sprovedena nadležnom tužiocu, dok je u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv jednog lica.
U Podgorici zbog krađa uhapšeno 11 osoba

L.R. (17) uhapšen je zbog tri teške krađe na štetu fizičkih lica iz Podgorice, koje je, kako se sumnja, u tri navrata, iz ulaza stambenih zgrada otuđio tri bicikla.

Kako su kazali iz Uprave policije, biciklo je, kako se sumnja, otuđila i N.J. (36) iz ulaza jedne stambene zgrade, a protiv nje je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršila krivično djelo krađa.

Policija je lišila slobode S.M. (15) koji je u društvu sa još jednim licem koje je upravljalo vozilom, prepriječio put oštećenom koji se nalazio u taksi vozilu, te je iz gepeka otuđio 17 šteka različitih duvanskih proizvoda.

B.B. (35)  uhapšen je zbog teške krađe na Koniku, kada je, kako se sumnja, iz jedne porodične kuće otuđio glavu motora i četiri akumulatora.

Uhapšen je S.A. (27) za kojeg se sumnja da je  na štetu jedne firme iz Podgorice ukrao aparat u vrijednosti od oko 1.500 eura.

Kako dodaju iz Uprave policije, zbog krađe je uhapšen i V.K. (22), za kojeg se sumnja da je iz magacina u Maslinama otuđio veću količinu elektro kablova.

 Teška krađa izvršena na štetu jedne firme iz Podgorice na teret se stavlja B.S. (32) i E.H. (31) koji su uz upotrebu fizičke sile provalili u prostorije ove firme i pokušali da otuđe veću količinu alkoholnih pića i jedan televizor, u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika i lišeni slobode.

Uhapšen je D.A. (74) koji je iz otključanog stana otuđio novčanik u kojem su se nalazili novac i lična dokumenta.

V.Š. (18) je u društvu sa B.L. (17) provalio u porodičnu kuću oštećenog lica odakle su otuđili tri ručna sata i ključ od putničkog motornog vozila koje je bilo parkirano u blizini kuće, a kojim su se uputili u pravcu grada. Oni su ovom prilikom uočeni od strane policijskih službenika, ali se nisu zaustavili na njihov znak, već se dali u bjekstvo, nakon čega su lišeni slobode. V.Š. se na teret stavlja krivično djelo oduzimanje vozila, dok se i jedno i drugo lice terete za krivično djelo krađa.

Policija je uhapsila i D.Đ. (43) zbog sumnje da je izvršio krađu na štetu fizičkog lica iz Podgorice na način što je iz vozila na parkingu otuđio naočare, dioptrijske okvire, parfeme i lična dokumenta oštećenog.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Zbog imovinskih delikata uhapšeno osam osoba u Podgorici: Krali alkohol, telefone, novac…

Uhapšeno pet osoba zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta

Berane: Uhapšen zbog razbojništva i više krađa

Podgorica: Zbog krađa uhapšeno pet osoba, podnijete dvije krivične prijave

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ISTORIJSKA ZAPLIJENA KOKAINA U SAD-u: Ime RADOJA ZVICERA pomenuto i u FILADELFIJI!

FOTO: Kod Podgoričanina pronađena veća količina oružja, bombe, minobacačka granata, suzavac…

Ko je Vučelićev sin za koga se udaje Marija Kilibarda?

Barović: Zapošljavanje po dubini, na državu gledaju kao na plijen