Uhapšen Momir Jelovac osumnjičen za ranjavanje Labanca u Baošićima

Nakon pucnjave i ranjavanja u ugostiteljkom objektu S&M, osumnjičeni Jelovac Momir je uhapšen saznaje nezvanično portal Standard. Jelovac je uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom na dalju nadležnost.
Uhapšen Momir Jelovac osumnjičen za ranjavanje Labanca u Baošićima

Ilustracija

Labanac je zadobio povrede u vidu prostrelne rane lijeve potkoljenice i ustrelne rane desne potkoljenice.

Kako nezvanično saznajemo, dok su se oštećeni državljanin Srbije Tihomir Labanac i osumnjičeni Momir Jelovac nalazili u ugostiteljskom objektu S&M u naselju Baošići, Jelovac je prišao oštećenom i obratio mu se vezano za neki novac i vozilo nakon čega je onda je izvukao pištolj, okrenuo ga u pravcu nogu oštećenog i ispalio projektil, kojom prilikom ga je i ranio u predjelu nogu.

“Policija je u Herceg Novom lišila slobode osumnjičenog za nanošenje teških tjelesnih povreda upotrebom vatrenog oružja 28. maja u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Baošići u tom gradu. Osumnjičeni M.J. (32) kojeg je policija potraživala nakon ovoga događaja, je lociran i lišen slobode. On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom na dalju nadležnost”, saopšteno je iz UP.

Podsjećanja radi, njemu se na teret stavlja krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Nakon što je izvršio navedeno krivično djelo, osumnjičeni se dao u bjekstvo. Odmah nakon po saznanju za navedeni događaj policija je upostavila blokadu grada i kontrolisala veći broj lica, te preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju lociranja osumnjičenog lica koji se intenzivno potražuje”, saopštili su iz Uprave policije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Novi detalji pucnjave u Baošićima: Jelovac nakon ranjavanja Labanca i dalje u bjekstvu

Šarić negirao sve optužbe, u Tužilaštvu rekao: Ovo je farsa

Poziv Abazoviću, Adžiću i Brđaninu na memorijalno okupljanje povodom 30 godina od deportacije izbjeglica

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Adžić bi još da zapošljava iako je u tehničkom mandatu

Policija privela Pejanovića: Upao u redakciju Dana, napao zaposlene i lomio inventar

KAKO POMIRITI DEMOKRATE I DPS: Daliborka Uljarević kompromisno rješenje za mandatarku buduće Vlade?

Dom zdravlja tvrdi da nema „buprenorfina“, iz Montefarma kažu da su ljekovi bili isporučeni