Ulcinj: Uhapšen vozač koji je nakon svađe vozilom udario mladića

Policija je uhapsila Miroslava Baletića (50) državljanina Srbije, koji je stalno nastanjen u Podgorici, zbog sumnje da je u subotu veče, namjerno nakon svađe u jednom lokalu na ušću Ade Bojane vozilom udario G.V. (38).
Ulcinj: Uhapšen vozač koji je nakon svađe vozilom udario mladića

ilustracija

Kako navode iz policije 25. septembra u 01.55 časova prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Ulcinj da je na ukazivanje ljekarske pomoći dovedeno jedno lice.

“Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da je povrijeđeno lice G.V. (38) iz Podgorice koje je povrede zadobilo u saobraćajnoj nezgodi kao pješak, iza jednog ugostiteljskog objekta u blizini ušća rijeke Bojane u Ulcinju. Upoznat je tužilac koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta.

Pripadnici policije su došli do sumnje da je Miroslav Baletić (50) rođen u Republici Srbiji, stalno nastanjen u Podgorici, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „Jeep Grand Cherokee“ podgoričkih registarskih oznaka, udario G.V. kao pješaka i na taj način mu nanio povrede, te se udaljio sa lica mjesta.

“Baletić je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti. On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

AFERA TRANSKRIPTI: RAPORT BRAĆI KAŽANEGRA SA SJEDNICE URA-E: „Dritan veli Tužilaštvo da sj*b***, onda ćemo ih sve rješavat“

DVIJE DECENIJE OD UVOĐENJA EURA: Istorijska odluka koja nas je sačuvala od finansijske nestabilnosti

UP: Krivične prijave protiv dva maloljetnika zbog ranjavanja učenika u Baru

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Beživotno tijelo Podgoričanina pronađeno na Sinjajevini, sumnja se da je pao sa litice

Hajduković: Abazoviću dodijeljen počasni doktorat nepostojećeg univerziteta u Ženevi

Nuhodžić otvorio Centar za prihvat na Božaju: Crna Gora poštuje ljudska prava stranaca koji traže međunarodnu zaštitu

Jakič: Čudna odluka Abazovića