UP: Hapšenja zbog upada u KCCG, frizerske salone, kladionice, firme i više krađa

Policijski službenici su u Podgorici uhapsili četiri osobe kojima se na teret stavljaju krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.
UP: Hapšenja zbog upada u KCCG, frizerske salone, kladionice, firme i više krađa

Lisice na ruke su stavljene J.L. (21) zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i krađu. On je u jednoj prostoriji u Kliničkom centru Crne Gore obio ormar i izvršio premetačinu. Takođe je, kako se sumnja, iz jednog otključanog stana ukrao 500 eura.

Osim toga, podgorička policija je na mjestu izvršenja krivičnog djela teška krađa uhapsila D.N. (40) koji je odvalio prozor jedne kuće, ušao i izvršio premetačinu, ali je brzom reakcijom policijskih službenika spriječen u namjeri da ukrade predmete.

Takođe, uhapšeni su i E.R. (28) i V.B. (23) zbog 12 teških krađa počinjenih na štetu više pravnih i fizičkih lica sa teritorije Glavnog grada.

One su privedene postupajućem državnom tužiocu na dalju nadležnost.

”Policija je, sprovodeći kriminalističku obradu, došla do sumnje da su E.R. i V.B. od 17. do 23. marta vršile provale u putnička motorna vozila, poslovne prostorije firmi, jednu ambulantu, kozmetički i frizerski salon, sportsku kladionicu i market i otuđili više lap-topova, TV, novac u iznosu od 3.250 eura, razne vrste alata, tehničke i električne uređaje, veću količinu alkoholnog pića, konditorskih proizvoda i kozmetičkih preparata”, saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom preduzimanja policijskih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja navedenih krivičnih djela policija je L.L. oduzela automobil stranih registarskih oznaka za koje se sumnja da je korišteno tokom izvršenja krivičnih djela.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Za deset dana u Podgorici šest krađa, rasvijetljene četiri

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

Bar: Policija rasvijetlila više krivičnih djela

Bar: Krivične prijave protiv 11 lica zbog raznih krivičnih djela

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Skup podrške Saši Zekoviću: Protesti ispred MUP-a i ANB-a zbog prijetnji

Desetine hiljada eura preko donacija SPC za političku podršku

Adžić: Crnoj Gori ne odgovara da u Ulcinju vlada struktura koja je spremna da koalira sa četničkim pokretom

EU pripremila grant za izbjeglice iz Ukrajine: VARHELJI STOPIRAO SREDSTVA ZA CRNU GORU?