UP ZA STANDARD: Rasvjetljavamo napad na ekipu Gradske RTV, slučaj nije prijavljen

Službenici Uprave policije u saradnji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju napada na ekipu Gradske RTV, rečeno je Standardu iz Uprave policije povodom maltretiranja i verbalnog napada Sava Carevića u Budvi.
UP ZA STANDARD: Rasvjetljavamo napad na ekipu Gradske RTV, slučaj nije prijavljen

Uprava policije

“Upravi policije događaj nije prijavljen od strane oštećenih lica, ali je policija nakon saznanja za događaj preduzela radnje iz svoje nadležnosti. Aktivnosti na ovom predmetu su u toku, a o svim preduzetim radnjama javnost će biti blagovremeno obaviještena”, rečeno je iz policije.

Dana 08.04.2022. godine, oko 18 časova, najbliža rodbina predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića brutalno je napala ekipu Gradske televizije prilikom obavljanja novinarskog zadatka.

foto: gradski.me

Lice za koje smo obaviješteni da je Savo Carević, brat prvog čovjeka metropole turizma Marka Bata Carevića, unosio se u lice novinarki Dubravki Perović, vrijeđao je i urlao na nju, dok je kamermanu Hariju Markoviću zabranio da snima njegovo divljanje i siledžijsko ponašanje. Osim na televizijsku ekipu, porodica Carević fizički je nasrnula na jednog od okupljenih mještana, ali je srećom veći incident spriječen, prije svega zahvaljujući prisebnošću ostalih okupljenih građana zaseoka Višnjeva, koji su za našu televiziju govorili o ugroženosti njihovih kuća I imanja od eksploatacije šljunka, te divlje deponije što ju je na javnoj površini napravilo preduzeće Carinvest.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Mještani sela Višnjeva protestovali: Sjenka budućeg kamenoloma nad budvanskim plažama

Radović pozvao Carevića da obojica podnesu ostavke i resetuju vlast u Budvi

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

ŠTA PIŠE U IZVJEŠTAJU O POSTUPANJU POLICIJE NA CETINJU: Jokić izdavao naređenja, procjene UP i ANB bile izrazito negativne

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Abazović: I SDP će biti dio vlade, ako Bulajić neće da zakaže Sjednicu zakazaće je neko drugi

Lukačević oslobođen optužbi za zloupotrebu službenog položaja, Lekić: Najpametnije da se tužilaštvo ne žali na presudu

Recept dana: Neobično slavsko predjelo – Slani rolat sa makom

Medojević: Abazović i Joković se grdno varaju ako misle da im vlada neće biti poslušnička