Uprava policije: Kandić nije odbio alkotest, pozivamo građane da dostave fotografije i video materijale

Uprava policije je saopštila da se zamjenik sekretara Vlade Nikola Kandić, koji je sinoć kod Palade učestvovao u saobraćajnoj nezgodi sa službenim vozilom Vlade, alkotestirao, te da su u toku dalje izviđajne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode kao i ko je upravljao službenim vozilom.
Uprava policije: Kandić nije odbio alkotest, pozivamo građane da dostave fotografije i video materijale

Kako se navodi u saopštenju policije, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, odmah po saznanju za saobraćajnu nezgodu, izašli na lice mjesta i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

“Na licu mjesta je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila te da je jedno od njih službeno vozilo Vlade Crne Gore. Nikola Kandić se nalazio u vozilu i on nije odbio alkotestiranje već je alkotestiran od stane pripadnika policije, kao i lice koje se nalazilo sa njim u vozilu. Policija je prikupila obavještenja od učesnika saobraćajne nezgode ali i od očevidaca. Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su o događaju i svim preduzetim radnjama obavjestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, u toku su dalje izviđajne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode kao i ko je upravljao službenim vozilom.

“Obzirom da se pojavilo više navoda da postoje snimci i fotografije navedene nezgode a koji mogu doprinijeti rasvjetljavanju događaja molimo građane i predstavnike medija da navedene materijale dostave Upravi policije. Obavještavamo Vas da policija u navedenom predmetu potupa profesionalno i da su sve radnje preduzete u skladu sa zakonom”, zaključeno je u saopštenju UP.

×

Preuzmite našu aplikaciju


1 komentara


Vule

Je li ovo vozilo MUP-a ili Mitropolije ?

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

SPISAK IMENA: U Glavnom odboru DPS-a 180 članova

IZ POLICIJE ZA STANDARD: U CG djeluje 11 klanova, opasnost prijeti i od vjerskog radikalizma i sajber kriminala

Mladi energiju ispoljavaju za volanom, posebno u društvu vršnjaka

TUŽILAŠTVO: Vodimo izviđaj kako je službenik policije povrijedio dvije osobe – policija danima ne odgovara da li je rađen uviđaj nezgode

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Bajden neće sarađivati sa vladom čiji članovi poriču genocid u Srebrenici

Preminuo motociklista od posljedica zadobijenih u jučerašnjem udesu u Podgorici

Adžić: Dematujem sve medijske manipulacije koje mi se spočitavaju

Premijer Vlade CG i evropski komesar na punktu za vakcinaciju, Varhelji: Stalo nam je do Crne Gore