Uprkos zabrani partnerskih službi: Objavljena informacija o zapljeni pola tone kokaina

Uprkos zahtjevima partnerskih službi da se informacije o akciji u kojoj je zaplijenjeno oko pola tone kokaina ne objavljuju, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, danas je novinarima najavio da će se danas ili sjutra saznati o velikoj akciji u kojoj je učestvovala i crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB).
Uprkos zabrani partnerskih službi: Objavljena informacija o zapljeni pola tone kokaina

Ilustracija

Akcija zaplijene pola tone kokaina izvedena je prije deset dana, i naše bezbjednosne službe to nijesu objavile poštujući zahtjeve partnerskih službi da se sa ovom informacijom još ne izlazi u javnost.

Taj zahtjev očigledno nije ispoštovan, jer su informaciju o toj akciji Vijesti objavile u toku popodnevnih sati, tj samo par sati nakon Abazovićeve najave.

Prema informacijama koje su objavile Vijesti, droga je oduzeta na brodu koji je presretnut na ruti iz Južne Amerike ka Australiji.

Podsjećamo, Abazović je danas novinarima u parlamentu, nakon sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu, kazao da ANB nastavlja sa svojim akcijama, i najavio da će se danas ili sjutra saznati o jednoj međunarodnoj akciji u kojoj učestvuje i Crna Gora.

Na izjavu Abazovića reagovao je doskorašnji direktor ANB Savo Kentera, koji je rekao da vjeruje da će premijer iskomunicirati nešto što oni nijesu mogli, niti smjeli jer su međunarodne aktivnosti nešto što mora imati saglasnost svih strana kako bi postalo dostupno širokoj javnosti.

Kentera je pozvao Abazovića na oprez prilikom iznošenja informacija koje se tiču međunarodnih akcija.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Gdje neće biti struje u ponedjeljak i utorak

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vatikan otvara istragu o tinejdžerki koja je nestala prije 40 godina

Džozef: Izbori u Crnoj Gori neminovni, SAD i EU da prozovu “neodgovorne” lidere

Pomoću ovog tajnog sastojka napravićete najhrskaviji krompir

Fotografije blizanaca pokazuju kako pušenje cigareta utiče na starenje lica