Izvor: Mondo

VUKOTIĆ SE U TURSKOJ PREDSTAVLJAO KAO NIKOLA – vozač nakon ubistva sakrio oba njegova telefona

Vođa škaljaraca, Jovan Vukotić, ubijen je prije nekoliko dana u Turskoj, a sada počinju da isplivavaju detalji njegove likvidacije kao i šta se dešavalo nakon ubistva. Kako prenose turski mediji Vukotić je kod sebe imao dva mobilna telefona koja je njegov vozač E. K. pokušao da sakrije. Kako je naveo turski portal halktv.com.tr. vođa škaljarskog klana se u Turskoj predstavljao kao Nikola.
VUKOTIĆ SE U TURSKOJ PREDSTAVLJAO KAO NIKOLA – vozač nakon ubistva sakrio oba njegova telefona

“Na saslušanju u policiji, E. K. koji je bio za volanom automobila u kom su bili Vukotić, njegova trudna supruga Maša M. i njihova kćerka, tvrdio je da porodicu ne poznaje i da ih je samo vozio do tržnog centra”, prenio je turski portal. E. K. je, navodno, u svom iskazu rekao:

“Ljudi su mi rekli da idu u Zorlu centar. Dok sam se vozio oko Mečičijekoja u južnom pravu E5, dvije osobe su pucale u vozilo sa motocikla, čiju tablicu nisam vidio. Vidio sam samo muškraca koji je bio pored mene, i koji je rekao da se zove Nikola. Vikao je od bola i bio je pogođen. U tom trenutku sam u šoku zaustavio vozilo. Kasnije je osobu na koju je pucano odvezla Hitna pomoć koja je došla na lice mjesta. Odvezli su i suprugu i dijete”, rekao je navodno E. K. u policiji.

Policija je, kako se navodi, odmah pretresla vozača i njegov automobil, ali nisu pronađeni mobilni telefoni. S obzirom na to da je i sam imao ogrebotine na tijelu, i on je prebačen u bolnicu. 

“Očevici su, međutim, ispričali da su vidjeli kako je vozač nakon napada odšetao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vrijeme, što im je bilo sumnjivo. Policija je otišla na mjesto koje su pokazali, detaljno pretražila okolinu i pronašla dva mobilna telefona skrivena unutar gvozdene ograde. Istražitelji su uzeli telefone i oni će biti detaljno pregledani tokom istrage ubistva”, navodi turski portal.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Smijenjen Aleksa Bečić

Odrastao na ulici, osvojio najljepšu ženu, muškarcima je IDOL (FOTO)

UŽIVO: Novi raketni napad na Kijev, Kličko: Ruske snage su blizu, slijedi teška noć

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đurović tvrdi da zahtjev Đukanovića nije pravno uredan iako Ustavom nije obavezan prijedlog odluke

Inicijativa za smjenu Đukanovića: Pucanj u prazno za mrvice političkih poena u susret lokalnim izborima

Abazović: Glasaćemo za razrješenje Đukanovića

Delević kažnjen novčano, Vlahović oslobođen