Podgorica: Zapaljeno više automobila ispred kuće Stefana Milića, istraga u toku

Više automobila zapaljeno je sinoć u dvorištu porodične kuće bezbjednosno interesantne osobe Stefana Milića (21) iz Podgorice, saznaje portal Standard.
Podgorica: Zapaljeno više automobila ispred kuće Stefana Milića, istraga u toku

Kako saznajemo oko dva časa poslije ponoći u dvorištu kuće Stefana Milića zapaljeno je nekoliko automobila, koji su potpuno izgorjeli.

Automobili koji su izgorjeli bili su parkirani u dvorištu porodične kuće Milića, gdje Strafanov otac ima servis i radi kao autolimar.

Policija je obavila uviđaj i radi na rasvjetljavanju slučaja. Kako saznajemo istraga je usmjerena i više pravaca.

Milić je od ranije poznat policiji i u evidenciji je označen kao bezbjednosno interesantna osoba.

Policija je krajem januara pretresajući stan Stefana Milića (21) pronašla bombu M52 obrušenog serijskog broja i tom ga prilikom i privela.

“Postupajući po operativnim saznanjima o mogućem izvršenju teškog krivičnog djela iz oblasti eksplozija podgorička policija je jutros izvršila pretres stana koji koristi S.M. i pronašla navedenu bombu”, naveli su tada u saopštenju Uprave policije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Političari žmure dok Crnoj Gori ”nestaju” stanovnici

Lekić kandidat za premijera po ukusu Moskve: Za njega je rezolucija o Ukrajini ratnohuškačka, smetala i mu zabrana preleta za Lavrova

Podgoričanin Dražen Vojvodić ranjen na putu ka Lovćenu

Vujačić: Postupci pojedinih političkih partija nanose štetu Crnoj Gori, samo široka, proevropska koalicija može vratiti zemlju na pravi put