“Avatar 2: Put vode” stiže u bioskope 16. decembra

Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna prijetnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi...
“Avatar 2: Put vode” stiže u bioskope 16. decembra

Nakon deset godina iščekivanja nastavka, Dizni je juče u Las Vegasu predstavio prvi trejler za drugi nastavak “Avatara” čiji je zvanični naziv “Avatar: The Way of Water” (Avatar: Put vode).

Novo ostvarenje Džejmsa Kamerona naći će se na repertoaru bioskopa od 16. decembra, a prije toga će (23. septembar) ponovo biti objavljen originalni “Avatar” sa remasterizovanim zvukom.

“Avatar” je ostvario najveću zaradu svih vremena od 2,8 milijardi dolara, a prema riječima reditelja novi film, baš kao nastavci koji će uslijediti “pomjeraju granice brzine kadrova, 3D rezolucije i uvjerljivosti vizuelnih efekata”.

Radnja filma “Avatar: Put vode” se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dijela, a u planu je da se preostali nastavci nađu pred publikom 20. decembra 2024, odnosno 18. decembra 2026. i 22. decembra 2028.

“U centru svakog od četiri nastavka biće porodica Sali. Svaka priča će biti zasebna, ali kada se posmatra kao cjelina, putovanje kroz sva četiri nastavka stvoriće veliku epsku sagu”, izjavio je producent Jon Landau.

Zvanično sinopsis glasi: Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna prijetnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi…

U filmu igraju Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Kejt Vinslet, Vin Dizel i Triniti Blis.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

Varhelji: Sljedeća prekretnica ispunjavanje privremenih mjerila za vladavinu prava

Mještani naselja Prentina Glavica štede svaku kap vode

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Bild: Ukrajinci napali komandni centar ruske vojske, ranili vrhovnog komandanta

Veličanstvena slika iz Morače obišla je Evropu

Marija Vicković : Nikad nijesam maštala o braku, ali želim da budem majka

Jovanović dala nalog da se formira predmet povodom snimaka