Đukanović: Bulajić jedinstvenim umjetničkim rukopisom trajno obogatio pozorišnu scenu i kulturnu riznicu Crne Gore

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Gorana Bulajića njegovoj porodici i poručio da je on svojim jedinstvenim umjetničkim rukopisom trajno obogatio pozorišnu scenu i kulturnu riznicu Crne Gore, te da je bio veoma cijenjen na eks-jugoslovenskom prostoru.
Đukanović: Bulajić jedinstvenim umjetničkim rukopisom trajno obogatio pozorišnu scenu i kulturnu riznicu Crne Gore

Milo Đukanović

“Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti vašeg Gorana Bulajića, uglednog crnogorskog reditelja i dramaturga. Uz brojne pozorišne predstave u CNP-u i Zetskom domu, kao i kroz televizijiska ostvarenja, posebno će se pamtiti i njegov veliki doprinos očuvanju svijetle tradicije i afirmaciji Nikšićkog pozorišta, što je nikšićka publika znala da prepoznaje i uvažava”, naveo je Đukanović.

Istakao je da Gorana danas zajedno s njegovom porodicom žale njegove kolege i prijatelji u Crnoj Gori i širom regiona, poštujući ostvarenja velikog umjetnika i čovjeka.

“Ja ću ga pamtiti kao dragog prijatelja sa kojim sam u jednom periodu uspješno sarađivao na afirmaciji vrijednosti savremenog crnogorskog društva. Molim Vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća”, zaključio je Đukanović.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đenero: Suverenisti pokazali da znaju igrati u lošim uslovima, uspjeh je ogranič...

UP: Prvi dan popisa stanovništva protiče mirno i bez incidenata

Vuković: Osuđujem napad na Pavićevića, kazniti počinioce

Crnogorska ekonomija stagnira