Dvije predstave za najmlađe u Gradskom pozorištu

Vikend pred nama u podgoričkom Gradskom pozorištu obilježiće izvođenja predstava ''Ah, šta sve mora jadno dijete'' i ''Prodavnica igračaka''.
Dvije predstave za najmlađe u Gradskom pozorištu

Predstava “Ah, šta sve mora jadno dijete” (4+), u režiji Miroslave Mime Janković, biće izvedena u subotu, 15. januara u sali Dodest u dva termina, 11 i 13 časova.

U predstavi igraju: Dijana Dragojević, Goran Slavić, Sejfo Seferović i Sanja Popović.

Ovo je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet djeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima.

Lutkarska predstava “Prodavnica igračaka” (6+), koju je po tekstu Aleksandrua Popeskua režirao i adaptirao Jaroslav Antonjuk, biće izvedena u nedelju 16. januara u 11 i 13 sati u sali Dodest.

U predstavi igraju: Katarina Krek, Goran Slavić, Branka Femić Šćekić/Marija Đurić, Branko Ilić i Pavle Ilić.

Junakinja predstave, mala Dina, u misterioznoj prodavnici igračaka nalazi se pred odlukom koja može da joj promijeni život. Mora odoljeti pogledu Gospođe Noći koja će u protivnom baciti vradžbinu na nju. Dini u pomoć pristižu prijatelji, a mora i da preispita sopstvene odluke…

Ulaz na predstave, napominju iz Gradskog, moguć je uz posjedovanje jednog od četiri dokaza Nacionalne digitalne COVID potvrde. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ognjenović: Kozocid je tekst i ideja protiv slijepog slušanja naredbi

Pogledajte ko su potpisnici: Podršku Pokretu “21 MAJ” dalo preko 2000 ljudi

Dvije premijere za početak nove sezone u Crnogorskom narodnom pozorištu

Četiri predstave u januaru na sceni nacionalnog teatra

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Može li ”Evropa sad” proći bez komplikacija, ŠĆEPANOVIĆ za Standard: Ovo će trajati par mjeseci, građani će trpjeti posljedice

KAZAZ ZA STANDARD: Crnoj Gori prijeti tihi nestanak – treba graditi transetničke saveze protiv velikosrpskog nacionalizma

Loše vijesti iz doma Ane Ivanović obišle svijet

Krivokapić senzitivan samo kad su članovi njegove porodice u pitanju