Koncert KIC Pop hora “Pjevajmo i budimo bolji ljudi” u KIC-u “Zeta”

Na svom 64. koncertu, KIC pop hor pod rukovodstvom magistre dirigovanja prof. Zoje Đurović obradovaće publiku mješovitim repertoarom među kojima su neki od najpoznatijih pop rok hitova poput: ''Mene voljela'', ''Titograd'', ''Dođi u 5 do 5'', ''Volio je ženu svog života'', ''Moja je pjesma lagana'', ''Gipsy song'', a nezaobilazne će biti i nekoliko antifašističkih numera.
Koncert KIC Pop hora “Pjevajmo i budimo bolji ljudi” u KIC-u “Zeta”


Omiljeni podgorički KIC POP hor prirediće koncert pod nazivom “Pjevajmo i budimo bolji ljudi” večeras od 20 sati u KIC-u “Zeta”. 

Na svom 64. koncertu, KIC pop hor pod rukovodstvom magistre dirigovanja prof. Zoje Đurović obradovaće publiku mješovitim repertoarom među kojima su neki od najpoznatijih pop rok hitova poput: “Mene voljela”, “Titograd”, “Dođi u 5 do 5”, “Volio je ženu svog života”, “Moja je pjesma lagana”, “Gipsy song”, a nezaobilazne će biti i nekoliko antifašističkih numera.

Prvo muzičko druženje sa zetskom publikom KIC POP hor imao je 2018. kada je u okviru manifestacije DEUS na sceni  u Golubovcima priredio sjajan koncert, te je sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv da ponovo nastupi i priredi još jedno nezaboravno muzičko veče, tj svoj treći koncert u KİC-u “Zeta”. KIC POP hor uspješno predvođen menadžerskim timom koji čine Snežana Burzan-Vuksanović i Sanja Radusinović, pod okriljem NVU Kutak i uz logističku podršku JU KIC “Budo Tomović”, već pet godina traje u svojoj divnoj muzičkoj misiji, šireći pjesmom ljubav širom naše države, ali i van njenih granica.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SPOKOJ POD KROVOM KIC-a, BURZAN za Standard: U svakom čovjeku tinja umjetnički potencijal, koji je u doba epidemije buknuo

Ivanović za Standard: Publika obožava Kraj Sutjeske hladne vode, Bella ciao, Po šumama i gorama, a meni je čast kada dirigujem na svečanostima od državnog značaja

Muzički poklon KIC POP hora satkan od čiste emocije

“Pjevajmo i budimo bolji ljudi” za peti rođendan KIC Pop hora

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Drecun za Standard: Zima će biti oštra, nekome kao žilet, nekome kao nož, a malom broju srećnih dobitnika, kao lopta

Uhapšen Mojkovčanin (80) zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje prema djevojčici

U Kotoru uhapšen državljanin Srbije: Željko Popović osumnjičen za silovanje Bjeloruskinje

(VIDEO, FOTO) OLUJA i GRAD u Podgorici nosili sve pred sobom, stablo palo na automobil, poplavili Delta i Waikiki