NAKON 36 GODINA OD KULTNOG FILMA: “Top Gan Maverik” premijerno 24. maja u bioskopu Cineplexx

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit Maverik Mičel je tamo gdje i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije vidio, Maverik srijeće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak Ruster, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa.
NAKON 36 GODINA OD KULTNOG FILMA: “Top Gan Maverik” premijerno 24. maja u bioskopu Cineplexx

Nakon 36 dugih godina, nastavak jednog od najvoljenijih filmova svih vremena stiže na velika bioskopska platna. Fanovi širom svijeta sa velikim nestrpljenjem čekaju nastavak kultnog filma “Top Gan” iz 1986. godine, koji je donio svjetsku slavu Tomu Kruzu.

Prema prvim kritikama, film će nadmašiti i najveća očekivanja okorjelih fanova originala, a premijerno ćemo moći da ga gledamo u utorak, 24. maja u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 20 časova.

“Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Kruz. Dodatnu svježinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom. Pored njega, zasluženo ističemo i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela. Ovo je definitivno dostojan nastavak filma uz koji su odrasle generacije zaljubljenika u filmove. Prvi film pomjerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa vjerujemo da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze, a Pit Mičel ostati ono što je oduvijek i bio – najbolji među najboljima”, ističe se u saopštenju bioskopa Cineplexx.

“Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit Maverik Mičel je tamo gdje i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije vidio, Maverik srijeće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak Ruster, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa. Suočavajući se sa neizvjesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahtijeva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete”, navodi se u sinopsisu ovog ostvarenja.

Ulaznice za premijeru filma dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. A od 26. maja, film će biti na redovnom repertoaru bioskopa. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Nastavak kultnog “Top Gana” premijerno na festivalu u Kanu

Pobjednički filmovi festivala iz Sarajeva, Zagreba, Beograda i Herceg Novog na onlajn platformi

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Najnoviji snimak: Pogledajte kako sada izgleda autoput

Policija čuva šest zaštićenih svjedoka u predmetima Specijalnog tužilaštva

RADNICI “POŠTE CG” NAKON POLITIČKOG PROGONA: “Rekli su mi čitaj nešto, zanimaj se dok ti ne nađemo zadatak, prošlo je više mjeseci i dalje gluvarim u kancelariji…”

Vulin o crnogorskim poslanicima: Sram ih bilo, ne znam šta traže u Srbiji