Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Dva najbrža čitaoca Standarda koja danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.
Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi: “Mrak”, “Hitna pomoć”, “Pas”, kao i poslastica za čitavu porodicu – “Škola magičnih životinja”.

MRAK – U planinskim zabitima Kosova, na imanju okruženom gustom šumom, živi Milica sa majkom Vukicom i djedom Milutinom. Svaku noć porodica se povlači u zabarakadiranu kuću, prestravljeni terorom koji dolazi iz šume. Da li je taj užas opkoljene kuće odjek nedavno završenog rata ili samo njihova mašta, kako ih opominju zvaničnici KFOR-a? Nema materijalnih dokaza da se nešto loše događa, ali svake naredne noći njihov strah raste…

HITNA POMOĆ – Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvijek promijeniti. U ovom trileru prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp, očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni. Harizmatični kriminalac Deni mu umjesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

PAS – Bivšem vojnom rendžeru Bridžisu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojnikovoj sahrani. Njihovo putovanje natjeralo ih je na jedan poseban suživot u kom definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje “dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerovatnih situacija. Upravo to Bridžisa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA – Filmska priča o prijateljstvu, izazovima i ljepoti odrastanja. Ida se preselila u drugi grad. Kao “novoj djevojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mjesto – u klupi pored autsajdera Benija. Jednog dana, nastavnica cijelom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čovjeka koji putuje po svijetu u potrazi za “magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom djetetu. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Agencija za zaštitu životne sredine: Izjave Miličkovića netačne i površne

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Lekić: Ako pristanemo na ucjene proruskog SNP-a, pomjerili smo pameću

Gotova priča oko Vlade: SNP-u četiri resora, Ibrahimović potpredsjednik, SDP van kombinacije?

Opšti haos na sjednici Vlade: Svađao se svako sa svakim, umalo došlo i do fizičkog obračuna

ABAZOVIĆ nakon prekinute sjednice: Krivokapić tražio izmjenu zaključaka suprotnu zakonu, bez sankcija smo na strani Sirije i Venecuele