test

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte našim najbržim čitaocima

Standard

05/05/2022

09:30

Dva najbrža čitaoca Standarda koja danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi, i to: “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” i “U iščekivanju Bojanglesa”, kao i Pučinijeva čuvena opera “Turandot”, uživo iz MET-a.

DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA – Marvel studio otključava multiverzum i pomjera njegove granice dalje nego ikada ranije. Putujte u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti multiverzuma da bi se suočio sa misterioznim novim protivnikom. U filmu “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” glavnu ulogu tumači Benedikt Kamberbeč, a u ostalim ulogama nalaze se Elizabet Olsen, Čivetel Edžiofor, Benedikt Vong, Soši Gomez, Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams.

U IŠČEKIVANJU BOJANGLESA – Adaptacija istoimene knjige autora Oliviera Bourdo koja je izazvala opšte oduševljenje i u rekordnom roku postala pravi književni bestseler. Dječak živi u pariškom stanu sa svojim luckastim roditeljima, Luizom i Žoržom. Pred zadivljenim pogledom svog sina svake večeri plešu uz klasik Nine Simon. Njihova ljubav je čarobna, vrtoglava, vječna zabava. Sa njima ima mjesta samo za smijeh, fantaziju i prijatelje. Barem tako na prvi pogled izgleda… Sve dok ne otkriju da neki od najsjajnijih ljudi nose najteže lične terete.

MET 2021/22 – OPERA TURANDOT – Subota, 7. maj, 18.55 sati!

Posljednja Pučinijeva opera, i po mišljenju brojnih svjetskih muzikologa, posljednja klasična opera, biće uživo emitovana iz MET-a u subotu, 7. maja u 18.55 časova u Cineplexxu. Zvijezda opere, sopran Ana Netrebko debituje u dugoočekivanoj ulozi u Metropolitenu kao Pučinijeva ledena princeza. Tenor Jongun Li je hrabri princ, odlučan u namjeri da osvoji Turnadotinu ljubav. Ermonelu Jaho pratimo u ulozi predane sluškinje Liu, a legendarnog basa Ferućija Furnaleta kao slijepog kralja Timura.

PORODIČNI DAN LOŠI MOMCI – Subota, 7. maj, od 12 do 17 časova!

Zabavna animirana komedija, u kojoj će zasigurno uživati cijela porodica, donosi na veliko platno avanture i vratolomije, na prvi pogled opasnih, ali u dubini duše dobroćudnih junaka ovog sjajnog filmskog ostvarenja. Uz novu sinhronizovanu avanturu u 2D i 3D verziji, najmlađe posjetioce očekuje zabava u kreativnoj radionici, kao i poklon Mali Politikin zabavnik. M.R.

Ostavite komentar

Komentari (0)