test

Predstave BEOART-a na sceni kotorskog Centra za kulturu od 26. do 29. aprila

Standard

20/04/2022

19:35

I ovog puta će pred pozorišnu publiku nastupiti neka od eminentnih glumačkih imena – Marija Vicković, Katarina Radovojević, Ana Franić, Radovan Vujović, Branko Cvejić...

Pozorišne predstave produkcijske kuće BEOART ponovo će biti izvedene na sceni kotorskog Kulturnog centra od 26. do 29. aprila 2022. godine.

Prva od četiri predstave U AGONIJI na repertoaru je 26. aprila. Predstavu je režirala Ana Đorđević, a glume: Marija Vicković, Radovan Vujović i Branko Cvejić.

Dan kasnije Katarina Radivojević, Ana Franić, Vaja Dujović, Sonja Kovačević/Nina Nešković i Petar Đurđević ispričaće priču o ženama koje su ostavile upečatljiv trag u srpskoj istoriji, u komadu ZABORAVLJENE.

Autorski projekat Marka Grubića i Milene Bogavac UDARNA VEST na repertoaru je 28. aprila 2022.

Predstavom LUTKA SA KREVETA BROJ 21, u petak 29. aprila završavaju se dani BeoArta u Kotoru. Uloge u ovom komadu tumače: Jasmina Večanski-Kujundžić, Branislav Jerković, Jugoslav Krajnov i Marko Marković.

Sve predstave počinju u 20 sati. Ulaznice su 5 eura, a za đake, studente i penzionere 3,00 eura. Medijski sponzori su Radio Kotor i Radio Dux.

Ostavite komentar

Komentari (0)