Promocija romana Momčila Zekovića Zeka u podgoričkoj biblioteci

U utorak, 5. jula u 21 h na Plato ispred Biblioteke biće održana promocija knjiga Momčila Zeka Zekovića. Riječ je o 'Slikovnici za odrasle' koja je objavljena početkom godine i najnovijem romanu 'Lavanda'. Sa autorom će razgovor voditi Barbara Simović i Miloš Milačić.
Promocija romana Momčila Zekovića Zeka u podgoričkoj biblioteci

Momčilo Zeković Zeko crnogorski je kantautor, pisac, kompozitor, bas gitarista i jedan od osnivača grupe „Perper“. Do sada je objavio kratke priče “Gravitacija istine” (1997), roman “Zaliveni fikus” (2004), roman “Knjiga o njoj” (2017), zatim pop-rok poeziju: “Sa gomile velikih oblaka” (1992), “Bludni snovi” (1993), “Perper” (1998), “Uživo iz CNP-a” (2000), “Iz dana u dan” (2000), “Tragovi” (2008); “Začarao si me” (2009), “Džep sa tajnama” (2017), “Sve iz jednog mjesta” Quarantine edition (2020) i “Sve iz jednog mjesta Posquarantine edition (2021)“.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UŽIVO: Novi raketni napad na Kijev, Kličko: Ruske snage su blizu, slijedi teška noć

RAT IZ MINUTA U MINUT: Rusi osvojili Herson?!; Sjutra pregovori, tema prekid vatre

UŽIVO: Žestoko raketiranje Harkova, Ukrajina tvrdi da su povratili aerodrom Hostomel

UŽIVO: Završena druga runda pregovora, dogovor o humanitarnim koridorima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Najnoviji snimak: Pogledajte kako sada izgleda autoput

Vulin o crnogorskim poslanicima: Sram ih bilo, ne znam šta traže u Srbiji

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ za STANDARD: Crna Gora kao i BiH trpi neprincipijelni mobing političkog Beograda koji uporište nalazi u nacistima

RADNICI “POŠTE CG” NAKON POLITIČKOG PROGONA: “Rekli su mi čitaj nešto, zanimaj se dok ti ne nađemo zadatak, prošlo je više mjeseci i dalje gluvarim u kancelariji…”