Serija “Kum” stiže 28. aprila, Marlona Branda tumači zvijezda “Uvoda u anatomiju”

Ove godine obilježava se pola vijeka od kultnog Kopolinog ostvarenja ''Kum''.
Serija “Kum” stiže 28. aprila, Marlona Branda tumači zvijezda “Uvoda u anatomiju”

Jubilej će, nadamo se, na dostojan način obilježiti biografska mini-serija “The Offer” (Ponuda) – o snimanju kultnog filma. Premijera serije planirana je za 28. april, najavila je striming platforma Paramount.

Prve tri epizode ​emitovaće se odmah po objavljivanju, a preostalih sedam epizoda biće dostupno za strimovanje nedeljno, četvrtkom.

Marlona Branda iz vremena kada je glumio Vita Korleonea u novoj seriji igraće Džastin Čejmbers, kome će to biti prva uloga nakon što je napustio popularnu seriju “Uvod u anatomiju”, krajem 2019. godine.

Ideja je da “The Offer”predstavi priču o čuvenom ostvarenju Frensisa Forda Kopole iz perspektive, prije svega, producenta Alija Radija, koga će u seriji igrati Majls Teler, dok bi Kopolu trebalo da igra glumac Den Fogler, najpoznatiji po ulogama u komedijama.

“The Offer” je napisao Majkl Tolkin, a izvršni producent je Niki Toskano. A glumačku ekipu čine još i: Metju Gud kao Robert Evans, Džuno Templ kao Beti Makart, Đovani Ribizi kao Džo Kolombo, Bern Gorman kao Čarls Bludorn, Kolin Henks kao Beri Lapidus i Patrik Galo kao Mario Puzo. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Jesi li čovjek ili pogan, nema druge vjere

Varhelji: Sljedeća prekretnica ispunjavanje privremenih mjerila za vladavinu prava

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ODRŽAVANJE SJEDNICE BEZBJEDNO: Obavljena kontradiverziona kontrola zgrade, postavljeni uređaji, policija obezbjeđuje trasu do CT

DPS, URA, SNP, SDP i BS zatražili odlaganje lokalnih izbora za 30. oktobar, dostavljen predlog

Potvrđena optužnica za planiranje likvidacije tužioca i policijskih službenika

Bez temeljnog ugovora i „Otvorenog Balkana“ kako je namjerio SNP