Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Dva najbrža čitaoca Standarda koji danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.
Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Od danas na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi, i to: “Svijet iz doba Jure – Nadmoć” i “Zločin u Holivudu”.

SVIJET IZ DOBA JURE – NADMOĆ  – Prošlo je 29 godina od kada smo, na velikom platnu, prvi put zakoračili u nevjerovatni svijet najvećih bića koja su hodala planetom Zemljom. Ovog juna, filmska priča uz koju su rasle generacije širom svijeta dobija svoj epilog! Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobro poznata i voljena lica prvobitne franšize, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum. Prvi put zajedno, ova ekipa upustiće se u do sada neviđenu avanturu, punu uzbuđenja i jakih, nostalgičnih emocija.

 ZLOČIN U HOLIVUDU – Izuzetno brz i ludo zabavan akcioni triler temeljen na istoimenom romanu u kojem glavne uloge imaju Čarli Hunam kao i dvostruki oskarovac Mel Gibson. Čarli Valdo je bivši detektiv koji živi minimalističkim i samotnjačkim načinom života duboko u šumi. Iza sebe je ostavio uspješnu karijeru i djevojku Lorenu kako bi platio samonametnutu kaznu radi propusta u jednom od prethodnih slučajeva na kojima je radio. Njegov mirni život iznenada će biti prekinut kada bude primoran da radi kao privatni detektiv i istraži ubistvo supruge jedne ekscentrične TV zvijezde. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte našim najbržim čitaocima

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte našim najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ROŽAJE – SLIJEPO CRIJEVO CRNE GORE? Ne znaju kad će završiti rekonstrukciju magistrale i da li će doći do novog produžetka roka

Hibridni rat protiv Crne Gore: Dugogodišnji pokušaji destabilizacije i česti sajber napadi

Vujović: Ideju o građanskom bloku treba pažljivo analizirati, sljedeći izbori imaju izuzetnu važnost

Radulović za STANDARD: Politike zasnovane na falsifikovanju su neodržive, Crna Gora rezistentna da odbrani svoj zapadni civilizacijski krug