Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Dva najbrža čitaoca Standarda koji danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.
Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Detalj iz kineskog filma “Planina smrti”

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi i to: “Baz Svjetlosni”, “Planina smrti” i “Mamac”.

BAZ SVJETLOSNI –  Nova sinhronizovana animacija za najmlađe. Duhoviti i druželjubivi astronaut, crtani junak koji je ušao u legendu – Baz Svjetlosni u zapletu o putovanju kroz vrijeme u novoj Piksarovoj i Diznijevoj animaciji. Smješten u univerzum “Priče o igračkama”, film istražuje izmišljenu priču o porijeklu svemirskog heroja. Priča o porijeklu Baza Svjetlosnog, prati legendarnog svemirskog rendžera nakon što je ostao zarobljen na neprijateljskoj planeti udaljenoj 4,2 miliona svjetlosnih godina od Zemlje zajedno sa svojim komandantom i njihovom posadom…

PLANINA SMRTI – Kineski film u režiji Liu Jin je neprekidna uzbudljiva vožnja kataklizmičkih zmjera. Zbog uticaja globalnih geoloških promjena, izgradnja tunela izaziva niz prirodnih katastrofa, dovodeći čitavo okolno područje u opasnost. Cijeli region je pogođen nizom prirodnih katastrofa koje se dešavaju. Zemljotresi, pukotine i klizišta koji ugrožavaju živote stanovnika, naizgled su nezaustavljivi. Otac i sin pokušavaju da zaustave katastrofe na njihovom izvoru. Da li će uspjeti da spasu grad i izvuku se živi?

MAMAC – Novi napeti horor triler izvršnih producenata filmova “Pakao pod morem” i “Velika bijela ajkula”. Grupa prijatelja uživa u vikendu i dolaze na ideju da ukradu nekoliko skutera kako bi se trkali, da bi na kraju preživjeli direktan sudar. Poslije stravične nesreće, sa teško povređenim prijateljem, oni se bore da pronađu put do kuće, dok iz morskih dubina vrebaju predatori.

PORODIČNI DAN BAZ SVJETLOSNI – Događaj za mališane Porodični dan – “Baz Svjetlosni” biće održan u subotu, 18. juna, u bioskopu Cineplexx Delta City u periodu od 12 do 17 časova. Najmlađe posjetioce očekuje kreativna radionica inspirisana likovima iz crtanog filma, crtanje po licu i poklon Mali Politikin zabavnik. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Obilježen Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte našim najbržim čitaocima

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ROŽAJE – SLIJEPO CRIJEVO CRNE GORE? Ne znaju kad će završiti rekonstrukciju magistrale i da li će doći do novog produžetka roka

Hibridni rat protiv Crne Gore: Dugogodišnji pokušaji destabilizacije i česti sajber napadi

Vujović: Ideju o građanskom bloku treba pažljivo analizirati, sljedeći izbori imaju izuzetnu važnost

Radulović za STANDARD: Politike zasnovane na falsifikovanju su neodržive, Crna Gora rezistentna da odbrani svoj zapadni civilizacijski krug