Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Dva najbrža čitaoca Standarda koji danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.
Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

“Tor: Ljubav i grom”

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi i to “KUHINJSKA BRIGADA” i “PRITISNI PLAY I VOLI PONOVO”. U subotu, 2. jula, očekuje nas DAN MALACA, dok je za srijedu, 6. jul, zakazana dugoočekivana premijera najnovijeg Marvelovog blokbastera “TOR: LJUBAV I GROM”.

KUHINJSKA BRIGADA – Još od malih nogu Keti je sanjala o tome da vodi vlastiti restoran. Ove godine, šefica Keti će konačno ispuniti svoj životni san. Međutim, ništa ne ide kako je planirano. Suočena s ozbiljnim finansijskim poteškoćama, nevoljno prihvata posao u skloništu za mlade migrante. Iako mrzi svoju novu poziciju, Ketine vještine i strast prema kuhinji počinju mijenjati živote djece. A oni je takođe imaju mnogo čemu naučiti…

PRITISNI PLAY I VOLI PONOVO – Izreka da vas pjesma može vratiti u prošlost uskoro će postati stvarnost u romantičnoj drami u kojoj u glavnim ulogama gledamo Klaru Rugard, iz serije “I Am Mother”, i Luisa Pulmana iz mega hita “Top Gun: Maverik”. Laura i Harison su živjeli savršenu romansu koja je zasnovana na zajedničkoj ljubavi prema muzici. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost.

DOGAĐAJI

DAN MALACA / Subota, 2. Jul, 12:00-17:00h

Neodoljivi Malci i najsimpatičniji filmski zlikovac Gru bojaju najljepšom nijansom žute boje naš bioskop. A subota, 2. jul je DAN MALACA u bioskopu Cineplexx Delta City kada sve mališane u periodu od 12 do 17 časova očekuje druženje i fotkanje sa  maskotom Malac, likovna i kreativna radionica inspirisana likovima iz filma, crtanje po licu, poklon Mali Politikin zabavnik i specijalni pokloni za najsrećnije posjetioce. Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

PREMIJERA – TOR: LJUBAV I GROM / Srijeda, 6. jul u 20:00h

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu TOR: LJUBAV I GROM, o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života. Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru. Ulaznice za ljetni spektakl koji premijerno stiže u srijedu, 6. jula, već su u prodaji, a dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ROŽAJE – SLIJEPO CRIJEVO CRNE GORE? Ne znaju kad će završiti rekonstrukciju magistrale i da li će doći do novog produžetka roka

Hibridni rat protiv Crne Gore: Dugogodišnji pokušaji destabilizacije i česti sajber napadi

Vujović: Ideju o građanskom bloku treba pažljivo analizirati, sljedeći izbori imaju izuzetnu važnost

Radulović za STANDARD: Politike zasnovane na falsifikovanju su neodržive, Crna Gora rezistentna da odbrani svoj zapadni civilizacijski krug