Izvor: Pobjeda

Abazović će predložiti razrješenje Konjevića i Krivokapića, Marković: Isto je radio Zdravko, besmisleno i zabrinjavajuće

U
Abazović će predložiti razrješenje Konjevića i Krivokapića, Marković: Isto je radio Zdravko, besmisleno i zabrinjavajuće

Konjević i Krivokapić

Tokom iščitavanja štampe u Bojama jutra na Televiziji Vijesti gostovao je generalni direktor Radio Televizije Nikšić Nikola Marković koji je komentarisao ovu informaciju.

On je ocijenio da Abazović radi isto ono što je u posljednjim danima svog mandata radio i njegov prethodnik Zdravko Krivokapić.

Sjetimo se kako je Krivokapić Abazvića smjenjivao sa raznih funkacija koje je on obavljao, to sad radi Abazović. Meni je to sve malo besmisleno, a sa druge strane i malo zabrinjavajuće – ukazao je Marković.

On je ukazao na to da se Abazović ponaša kao da je u punom mandatu i kapacitetetu iako je njegova Vlada izgubila povjerenje.

Ta Vlada bi trebalo čitava da ode, da se izabere nova ili da se ide na izbore – dodao je Marković.

Međutim, kako je istakao Marković, vidmo da ova Vlada nastavlja i sa imenovanjima iako je u tehničkom mandatu.

Jeste da Ustav daje jedno ograničenje Vladi u tehničkom mandatu, ali ne možete sve propisati ni Ustavom i zakonima. Postoji nešto što su moralne norme, jer politika bi trebalo da podrazumijeva moralno logično i čestito ponašanje. Ako vam je Skupština jasno stavila do znanja da više nemate podršku, vi nemate moralno pravo da neke stvari radite – podvukao je generalni direktor RTV Nikšić.

On smatra da se o rezultatima ministara Konjeviča i Krivokapića može da raspravljati, te da se može tumačiti njihova uloga u Abazovićevoj Vladi.

A ja bih definisao da se oni prema premijeru ponašaju upravo kako se Abazović kao potpredsjednik vlade ponašao prema Zdravku Krivokapiću – kazao je Marković.

On je poručio da je Abazović bio destabilizujuči faktor te vlade, te da su to u njegovoj Vladi sada Konjević i Krivokapić.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

SDP: Jedan od prioriteta da se za svu djecu u Crnoj Gori obezbijedi besplatan vr...

MONTI PAJTON NA CG NAČIN: Hrabro plovi “Ruka pravde” novcem građana,...

Država kupuje šest trajekata za osam miliona

Podgorica: Napadnut bivši direktor Policijske akademije, jedan od napadača uhapš...