Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji

Predsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, boraviće od sjutra u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Republici Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima.
Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji

Foto: Twitter @DritanAbazovic


Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček premijeru Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije. Paraleleno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija iministarkom zaštite životne sredine.

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije. Predsjednik Vlade Abazović sastaće se i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Premijer Abazović susrešće se još i sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije.

Sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem održaće se u vili „Bokeljka“ (Tolstojeva 2a) od 12:30h, dok će sastanak sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem biti održan u zgradi pomenute institucije od 15:00h (Trg Nikole Pašića 13).

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

Abazović: Želimo da Luku Bar vratimo u stoprocentno državno vlasništvo, scenario energetske krize moguć u Crnoj Gori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ROK, GRANT, BRANDO: Zavodnici koji su zapravo voljeli muškarce!

FOTO Emina Čunmuljaj pozirala na Adi Bojani sa lubenicom, fanovi oduševljeni ljepotom supermodela

Dodjela nagrada časopisa Komuna sjutra u Perjaničkom domu na Kruševcu

Nikolić pred djecom tukao trudnu Nerdu više od osam sati