test

Abazović: Tužilaštvo da ispita sve optužbe, jasno iz koje kuhinje ovo dolazi

Standard

10/08/2022

19:41

Pozivam Specijalno državno tužilaštvo da ispita sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa mojim imenom, objavljene od strane kvazi portala u ulozi 'Udar 2', zaduženog da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u avgustu 2020. godine, saopštio je premijer Dritan Abazović.

“Vjerujem da je svima jasno iz koje kuhinje ovo dolazi i da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj da izazovu destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju finansijsku moć, ali još važnije za njih – izbjegli pravdu.

Za sva pojašnjenja stojim na raspolaganju državnim organima. Istovremeno, pozivam one koji su namjerili “skidanje moje glave” da požure. Čak i da uspiju u svojoj zločinackoj namjeri, neće zaustaviti ruku pravde. Sve je uredno sačuvano i pohranjeno tamo gdje treba. Radujemo se svemu što slijedi”, naveo je Abazović.

Abazovićeva reakcija je uslijedila nakon što su mediji objavili informaciju da pripadnici jednog od najozloglašenijih balkanskih klanova dogovaraju nabavku i poklanjanje kriptovanih telefona za njega kao tadašnjeg potpredsjednika Vlade i koordinatora svih službi bezbjednosti.

Izvor (naslovna fotografija):

Dritan Abazović

Ostavite komentar

Komentari (2)

piperka

10 Aug. at 22:45

Dolazi Abazoviću iz tvoje kuhinje, sam si priznao da si imao kriptovani telefon. Ostaje da vidimo transkripte sa kim si i o čemu pričao. Htio bi da te nema u ovoj priči ali je to nemoguće. Čeka te sud.

Artur

10 Aug. at 18:40

Vidjelo se na kampanji Plantaza ko vodi prljave politicke igre s kim tikve sadi. A ko tikve s ..