test

Adžić u posjeti OB Ulcinj: Stanje javnog reda i mira povoljno

Standard

23/06/2022

10:40

Ministar Adžić je tokom radne posjete Ulcinj obišao Odjeljenje bezbjednosti, gdje se susreo sa načelnikom i policijskim službenicima.

Tokom sastanka sa načelnikom, razgovaralo se o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području opštine Ulcinj i konstatovano je da je stanje javnog reda i mira povoljno. U kontekstu aktivnosti koje službenici OB Ulcinj u kontinuitetu preduzimaju, naglašena je potreba za intenziviranjem proaktivnog djelovanja tokom ljetnjih mjeseci.

Ministar je istakao značaj preventivnog rada i poboljšanja neposredne komunikacije sa građanima, što istovremeno doprinosi afirmaciji uloge Policije i jačanju povjerenja građana.

Ovom prilikom, ministar je posjetio i Filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance Ulcinj i razgovarao sa službenicima. Uprkos povećanom broju, službenici uspijevaju da riješe zahtjeve građana i turista u najkraćem mogućem roku, što ”potvrđuje da je Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano na kvalitet usluge, vodeći računa o tome da se svima garantuju jednaka prava”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: MUP

Ostavite komentar

Komentari (0)