Izvor: M portal

Agent srpske BIA “Samuraj” učestvovao u pregovorima o formiranju nove Vlade u Crnoj Gori

Operativac srpske Bezbjednosno-informativne agencije Vojin Milojević boravio u Crnoj Gori kako bi uticao na pregovore o formiranju nove Vlade Crne Gore, saznaje M portal.
Agent srpske BIA “Samuraj” učestvovao u pregovorima o formiranju nove Vlade u Crnoj Gori

Milojevićev zadatak je bio da prenese čelnicima Demokratskog fronta da pristanu na sve uslove koje su postavili Dritan Abazović i njegova partija URA, kako bi Vlada bila formirana po svaku cijenu.

Za Milojevićev boravak u Crnoj Gori se saznalo sinoć, nakon što je on imao udes na putu Žabljak – Šavnik, desetak minuta prije 21 sat.

Policija je nakon udesa izašla na uviđaj i pokušala da pregleda Milojevićevo vozilo „Suzuki vitara“, međutim, Milojević policajcima nije dozvolio da pregledaju gepek njegovog automobila. Umjesto pregleda, službenik sprske BIA je pozvao šlep službu koja je njegov automobil prebacila na parking ispred hotela „Žabljak“.

Milojević je nakon udesa doveden u žabljačku Hitnu pomoć, gdje su ga ljekari pregledali i kako bi bio urađen alko test, koji je pokazao da Milojević u trenutku udesa nije imao alkohol u krvi.

Milojević je javnosti postao poznat 2013. godine, kada je vodio akciju oslobađanja petorice srpskih građevinskih radnika koji su bili zatočeni u Libiji, pod optužbama da su ratovali na strani Moamera Gadafija.

U bezbjednosnim krugovima, Milojević je poznat pod nadimkom „Samuraj“, zbog titule državnog prvaka koju je osvojio u kendou. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

DZ Podgorica odradio 40.315 pregleda, uslužnih intervencija i uzorkovanja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Knežević uhapšen nakon što je odbacio pištolj tokom policijske racije

Članovima kavačkog klana Čotaru, Kneževiću, Jovanoviću i Rutoviću određeno zadržavanje do 72 sata (VIDEO)

GRECO: Posebne provjere za savjetnike premijera, isključiti imunitet za sve oblike korupcije

Devet pripadnika OKG osumnjičeno za planiranje teškog krivičnog djela: Uhapšene četiri osobe, oduzeto 14 komada oružja i 30.000 eura