Bečić: Ispružili smo jednu ruku, a drugu spremili za udarac, ako neko krene da blefira

Pale su u vodu sve podvale onih koji su formirali Vladu sa DPS-om da su Demokrate bilo šta dogovorile sa DPS-om - poručio je lider DCG Aleksa Bečić.
Bečić: Ispružili smo jednu ruku, a drugu spremili za udarac, ako neko krene da blefira

“Ovim Sporazumom su priznali da nijesu govorili istinu, iako znamo sa kim su dogovorili ovakve neistine. Naravno, ne očekujemo izvinjenje, ali nije nam ni potrebno. Nijesmo mi sujetni ljudi.

Svim građanima Crne Gore čestitam Sporazum. Da nijesmo srušili Vladu, ovog Sporazuma ne bi ni bilo. Sad, poštovani građani, procijenite sami ko je i zasto htio da sačuva 43. DPS Vladu. Da je ona opstala, Sporazum ne bi ni bio potpisan. Nadamo se da će kolege shvatiti koliko su pogriješili i da bilo čija fotelja, koja je čašćena od strane DPS-a, neće biti prepreka primjeni današnjeg Sporazuma.

Mi smo svojim potpisom ispružili jednu ruku, a drugu spremili za udarac, ako neko krene da blefira, pregovara sa DPS-om ili čuva fotelju proisteklu iz koalicionog aranžmana sa DPS-om. Živjela Crna Gora!”, naveo je Bečić. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Otvoreni Balkan – Opasnost za zdravlje i ne baš slobodno tržište rada

ČEKAJUĆI FINALNI DOGOVOR: Koji dokument je potpisao Joković?

Sadržaj i detalji sporazuma manjinske vlade: Prevazilaženje političke i institucionalne krize, osuda agresije Rusije na Ukrajinu…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Mandić: Parlamentarna većina od 30. avgusta ponovo zajedno, imaćemo novu vladu; Mikić: Ako se smijeni Đurović sve pada u vodu

Sajber napad na Crnu Goru: Kako je ministar Dukaj mijenjao priču; Da li su podaci građana zaštićeni kao što on tvrdi?

STANDARD SAZNAJE: Suspendovan pomoćnik direktora zatvora u Spužu Goran Maraš

SASTANAK BIVŠE PARLAMENTARNE VEĆINE: Teško do bilo kojeg dogovora