test

Bečiću upućeni izrazi zahvalnosti na uspješno organizovanoj Konferenciji

Standard

14/10/2021

18:00

Predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću delegacija San Marina na čelu sa šefom Delegacije i poslanikom Đerardom Đovanjolijem i poslanikom Mišelom Muratorijem, uputila je zahvalnicu za izuzetnu organizaciju Konferencije predsjednika parlamenata malih evropskih država.

“U ime njihovih ekselencija kapetana regenata, želimo da Vam se zahvalimo na izuzetnoj organizaciji Konferencije predsjednika parlamenata malih evropskih država. Istinski cijenimo visoke standarde i kvalitet kako mjesta održavanja konferencije tako i tri sesije sa govornicima”, navodi se u zahvalnici.

Kako su kazali ovaj važan događaj pružio je priliku ne samo da se predsjednici parlamenata malih država okupe, već i da razmijene bitne informacije i mišljenja o ključnim pitanjima, i dodali da  definitivno cijene napore Crne Gore da se unaprijedi na ekonomskom planu  i tako pridruži Evropskoj uniji.

“Uz to, konstatujemo svakako i Vašu zainteresovanost za naše govore kao i lijepe riječi koje smo razmijenili tokom našeg važnog bilateralnog sastanka. Iz tog razloga, radujemo se budućim sastancima i novim bilateralnim inicijativama između naše dvije države. Gospodine predsjedniče, molim Vas primite izraze našeg najdubljeg poštovanja i uvažavanja“, navodi se u zahvalnici.

Izvor (naslovna fotografija):

Skupština Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)