Bogavac: Demokrate za vrijeme Krivokapićeve vlade bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru

Za svoje lične neuspjehe ne krivite SNP, jer ću vas podsjetiti da ste i tokom trajanja Krivokapićeve Vlade, bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru, i na taj način vraćajući u život organizovani kriminal i korupciju, poručio je predsjednik OO Socijalističke narodne partije (SNP) Berane Tihomir Bogavac u odgovoru Demokratskoj Crnoj Gori.
Bogavac: Demokrate za vrijeme Krivokapićeve vlade bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru

“Dok sam se ja trideset godina borio protiv DPS režima, moja porodica i ja ispaštali više puta zbog toga, čak trpio i policijsku torturu, ljudi iz vaših redova su koristili stanove SNP-a po Beogradu, pomažući vam da postanete političari preko naše “grbače”. Ali moram istaći da niste dobri ispali, šteta za naš rad i trud na vama. To koliko sam ja, kako rekoste, osvjedočeni i najtvrđi DPS-ovac među funkcionerima SNP-a, morate još jednom dobro provjeriti, jer vam je svaka istina takva”, saopštio je Bogavac.

Podsjeća Demokrate da su za vrijeme trajanja Vlade Zdravka Krivokapića “bili kočničari” bitnih odluka za Crnu Goru.

“Za svoje lične neuspjehe ne krivite SNP, jer ću vas podsjetiti da ste i tokom trajanja Krivokapićeve Vlade, bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru, i na taj način vraćajući u život organizovani kriminal i korupciju. Sva prilika je da vas ne boli samo potpisivanje Temeljnog ugovora i to što smo mi ispunili svoj cilj, nego vas boli kao i DPS, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije koju je ova Vlada sprovela”, dodao je Bogavac.

On tvrdi da lider te partije vodi Demokrate ” pogrešnim putem”.

“Ali, neću vam uzeti za zlo, jer iza svega ovoga stoji samo jedan čovjek, a nije Aleksa Bečić. I mogu vam reći da vas vodi pogrešnim putem, u političku stranputicu. To koliko sam ja bio “loš” za svoj grad i koliko je politika SNP-a bila “loša” govori činjenica da sam kao nosilac liste osvojio najveći broj mandata i da je SNP u Beranama najjača politička partija, i to vas boli – znam”, naglasio je Bogavac.

Napominje da Demokrate sklapaju dogovore o koaliciji ” samo tamo gdje im odgovara”.

“Ali smo na kraju srećni što više nismo sa vama u koaliciji, jer to koliko ste dobri koalicioni partneri govori činjenica da sklapate dogovore samo tamo gdje vam odgovara, a tamo gdje vam nismo potrebni rušite koaliciju kao što ste to sada uradili sa DF-om u Herceg Novom. Toliko o vama i vašoj politici”, zaključio je Bogavac.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Smijenjen Aleksa Bečić

Konjević Spajiću: Svaka čast! Vaše “kuliranje” parlamentarne većine je za desetku

Politički rebus za Berane, DPS može formirati koalicionu vlast u Ulcinju

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Krivokapić: Đukanoviću, saopštite što ste dogovorili s neustavnim premijerom

Abazović i Adžić šetaju Stradunom sa Ratkom Kneževićem

Vatra uništila potkrovlje kuće: Vlasnik tvrdi da je požar podmetnut

Vukadinović: Ako Vlada opstane, insistiraće se na “Otvorenom Balkanu”