Bošković čestitao ANB-u: Ovakve akcije vraćaju povjerenje građana i partnera

Ovakve akcije vraćaju povjerenje građana i partnera u najvažniju bezbjednosnu instituciju u zemlji, poručio je poslanik i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković povodom akcije Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).
Bošković čestitao ANB-u: Ovakve akcije vraćaju povjerenje građana i partnera

Predrag Bošković

Na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva, a po naredbi Višeg suda u Podgoricu, policija vrši pretresanje stanova i drugih prostorija više građana, zbog osnova sumnje da su učinjena krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža.

“Čestitke ANB na ovoj akciji, uz nadu da će i oni koji rade za ostale službe takođe biti predmet obrade i procesuiranja. Ovakve akcije vraćaju povjerenje građana i partnera u najvažniju bezbjednosnu instituciju u zemlji”, objavio je Bošković na Tviteru.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

ŽIVKOVIĆ: Šta ako je aktuelni sastav ANB prisluškivao šefove klubova poslanika – KRAPOVIĆ: Ovo Tužilaštvo neće dati odgovore na sva pitanja

AFERA KNEŽEVIĆ: Zašto ANB i policija ćute o kriminalcima koji su im pomagali na Cetinju

Kad BIA kontroliše ANB

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

LEKIĆ MANS-U u vezi rebalansa: “Šta ima”?

Abazović: Restrikcije na koncesije samo prema ljudima koji ne rade u skladu sa zakonom; Krivokapić: Osnivač vjerskih škola uzurpator crnogorskih kulturnih dobara

Abazović o akciji ANB: Imena uhapšenih osoba može otkriti jedino SDT

Poslanici usvojili rebalans budžeta i odluku o zaduživanju