CEDIS: Manipulanti DPS-a bez ustezanja mogu da pokrenu postupke pred nadležnim organima

Pozivamo sve građane Crne Gore, pa i zlonamjerne manipulante iz Demokratske partije socijalista, da za sve aktivnosti koje su preduzete u vrijeme novog menadžmenta CEDIS-a, a za koje pretpostavljaju da su nezakonite, bez ustezanja pokrenu postupke pred nadležnim organima, poručili su iz tog preduzeča.
CEDIS: Manipulanti DPS-a bez ustezanja mogu da pokrenu postupke pred nadležnim organima

Foto: CEDIS

– Danas su iznijete najveće neistine od kada se DPS iz opozicionih klupa bavi CEDIS-om. Prije svega, plasirani podaci o broju zaposlenih su netačni. Takođe, tvrdnje o navodnoj ugroženosti elektrodistributivnog sistema iznijete su bez ijednog dokaza. Tužilaštvo koje se priziva u današnjem nastupu se bavi nabavkom i ugradnjom brojila, ali iz vremena kada je DPS postavljao kadrove u CEDIS-u, jer tu zaista ima posla za tužilačke organe. Vjerovatno je to i razlog za ovakve istupe DPS-a, jer ova partije neće više nikada nezakonito djelovati u ovoj kompaniji – poručili su iz CEDIS-a.

Oni su kazali da funkcionišu u zakonskim okvirima i u teškim okolnostima globalne energetske krize.

– Gdje CEDIS uspijeva da, kao operator distributivnog sistema, obezbijedi redovno funkcionisanje i stabilno napajanje električnom energijom. Uprkos turbulencijama na tržištu, a imajući u vidu važnost nabavke brojila za obavljanje djelatnosti Kompanije, uspjeli smo da u okvirima koje propisuje relevantna regulativa obezbijedimo brojila od više dobavljača, što je jedinstven slučaj od kad CEDIS postoji – kazali su oni.

U CEDIS-u su uvjereni u Tužilaštvu ne mogu da nađu dovoljno vremena da obrade predmete koji pristižu “kao plod višedecenijskih nepočinstava iz prethodnog perioda, te da imaju prečeg posla od postupanja po zlonamjernim, politikantskim i prije svega neistinitim navodima DPS-a”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

CEDIS PONOVO U RASKORAKU: Poništili tender vrijedan milion eura

CEDIS ugrađuje stara brojila

CEDIS: Navodi netačni i zlonamjerni, sve ponude koje su odbijene su neispravne

Inspekcija prijavila sudu CEDIS zbog nabavki brojila

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ŠTO ĆE VUČIĆ REĆI: Abazović ne voli da čuje negativan stav o ,,Otvorenom Balkanu“

Milionski projekat u Baru: Resor Ane Novaković Đurović uprkos zabrani inspekcije dozvolio gradnju

Medojević: Spajić za jedan dan posla advokatu platio 125.270 eura

Đukanović: Krstovići preživjeli golgotu, pokrenuće postupak za naknadu štete