Čelanović: Abazović sa relaksacije prešao na relativizaciju

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore Miloš Čelanović komentarisao je izjavu premijera Dritana Abazovića. Poručio je da je premijer “sa relaksacije prešao na relativizaciju”.
Čelanović: Abazović sa relaksacije prešao na relativizaciju

Miloš Čelanović

Sa relaksacije prešao na relativizaciju, poručuje Čelanović.

“Evo samo jednog od mnogobrojnih razloga zašto SD nije sastavni dio 43. Vlade: U pokušaju relativizacije skandala koji potresa bezbjednosni sektor, tadašnji koordinator službi, a danas predsjednik Vlade prevazišao sam sebe.

Hoće premijer da nas ubijedi da je komandant PTJ neki običan tip koji je eto, igrom slučaja, na vezi sa kriminalnim strukturama (po sopstvenom priznanju). Samo je falila sada već čuvena rečenica “Meni tu nema ništa sporno”, napisao je Čelanović na Tviteru.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

ČELANOVIĆ za Standard: SD će biti na braniku državotvornih interesa, na sastancima o novoj vladi smo jasno istakli prioritete

Čelanović: Crna Gora zemlja anarhije i primitivizma

Ova vlada mora da pada

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Najnoviji snimak: Pogledajte kako sada izgleda autoput

Vulin o crnogorskim poslanicima: Sram ih bilo, ne znam šta traže u Srbiji

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ za STANDARD: Crna Gora kao i BiH trpi neprincipijelni mobing političkog Beograda koji uporište nalazi u nacistima

RADNICI “POŠTE CG” NAKON POLITIČKOG PROGONA: “Rekli su mi čitaj nešto, zanimaj se dok ti ne nađemo zadatak, prošlo je više mjeseci i dalje gluvarim u kancelariji…”