Demokrate: Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira

Demokratska Crna Gora tvrdi da nova Vlada Crne Gore nastavlja sa postavljajem kadrova Demokratske partije socijalista (DPS) na važne pozicije, te da je ovaj kadrovski karambol samo formalni povratak DPS-a na vlast.
Demokrate: Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira

Foto: Demokrate

“Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira. Poslednje, ali sve su prilike ne i zadnje posezanje za stručnošću odnjegovanoj u DPS-u desilo se u Upravi prihoda i carina. Naime, za savjetnika za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa u dijelu opštih i tehničkih poslova novoimenovanog direktora Rada Miloševića iz URA, imenovan je Blažo Šaban. Šaban na ovu poziciju dolazi kao izvršni direktor kompanije Wireless Montenegro, u kojoj država ima 25 odsto vlasništva, ali koja je na kraju prethodne godine imala zabilježen akumulirani gubitak od 250 hiljada eura”, navodi se u saopštenju Demokata.

Kako navode, od vijesti o tome kako će Duško Marković biti novi predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, zatim članova organa DPS-a Marka Nišavića, Snežane Đurković, Irme Selmanović, do spomenutog Blaža Šabana.

“Međutim, nakon postavljanja “prve laste DPS proljeća” nove predsjednice skupštinskog administrativnog Odbora Suzane Pribilović, inače veteranke nasilne i protivzakonite promjene vlasti u Budvi uoči parlamentarnih izbora, sve je lako i ništa nema granice”, navode Demokrate.

Kako dodaju, sve floskule GP URA o nekakvim reformama, pomirenju, napredovanju se svode na to.

“Ako im je vraćanje DPS-a reforma, strah nas je i pomisliti šta misle kad kažu napredak. U pravu je svako ko zaključi da je ovaj kadrovski karambol kojem Crna Gora svjedoči poslednjih dana tek početak formalnog povratka DPS-a na vlast. Zaista je tako, zahvaljujući onima koji su izdali volju građana Crne Gore. Ipak, zahvaljujući njima, DPS je neformalno već mjesecima na vlasti: organizovali su i finiširali prevaru da se bez izbora, mimo volje građana vrate na vlast, dok im sramnu masku još uvijek nose URA i SNP. Sve su prilike, samo dok ih gazde ne pošalju na klupu za rezerve, što se već uveliko najavljuje u nastupima i “analizama” najprepoznatijih, višedecenijskih DPS analitičara”, zaključeno je u saopštenju Demokratske Crne Gore.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Melita

Sta je, da vam nisu razalovali onog kromanjonca iz Uprave za bezbjednost hrane. Tamo vlada nevidjena pometnja, a bogami I korupcija. Neka ide Stijovicu da cuva sumu.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Smijenjen Aleksa Bečić

Papović: Abazović se dogovorio sa kreatorima srpskog sveta

Radović pozvao Carevića da obojica podnesu ostavke i resetuju vlast u Budvi

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(Video) Miloš Medenica saslušan u SDT-u, određeno mu zadržavanje do 72 sata

Zeta: Otac ranio sina pa se predao policiji

Promijenjena tabla sa nazivom na zgradi Ministarstva finansija

Mjesečni novčani horoskop za jun 2022. godine!